Hjortron och jorden

Dagen börjar med att jag blir bjuden på kaffe av min man. Hunden kommer och hälsar. Tar fram min iPad och börjar blogga.

Går ner i köket och hämtar påtår till mig och Kalle. Augusti är snart halv. Än finns det hjortron kvar säger Kalle och imorgon ska det bli uppehållsväder. Ja augusti är bärtid och skördetid. Jag vet inte riktigt hur det har gått med vårt grönsaksland i Berge. Potatisen blir nog klar till älgjakten. Köpa grönsaker på Ås trädgård brukar vi också göra. Det känns bra att köpa närodlat.

Kalle vet inte än att jag ska följa med till Ås. Det har jag inte gjort på många år. Bara för min onödiga och obegripliga folkrädsla. Men jag vill ta i grönsakerna och välja ut de finaste. Så överraskad han ska bli när han läser bloggen.

I dag är det 14 augusti. Mitt barnbarn fyller fem men har redan haft kalas. Men det blir väl sång på förskolan också. Min bloggvän Passionärsliv har två barnbarn som också fyller den 14 augusti. GRATTIS alla. Till dig också även om du inte har födelsedag.

Lycka till Greta som kämpar för miljön och som seglar iväg från England till Amerika i dag. För vår jords skull.
Fem år idag. Så lång du blivit Adam ❤️💙

  • 144 visningar
  • Nära Fröjavägen B, Frösön

Gillar

Kommentarer

Blundaochsvälj
Blundaochsvälj,
Tack💙hälsa grattis till M och Fnouw.com/blundaochsvälj
passionärsliv
passionärsliv,
Har träffat F och hans gulliga tjej F och berättat i korta drag din historia och hälsat från dig. De tyckte det var häftigt och gulligt. Finaste F har ju mormor och morfar i Östersund så han log extrastort.nouw.com/passionärsliv
Blundaochsvälj
Blundaochsvälj,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229