Det blir svart framför mina ögon. Jag sätter mig på sängkanten ett tag. Jag glömmer ofta hur lätt jag svimmar och tror att jag kan hoppa upp från sängen. Jag har sovit gott i natt. Min hjärna har skött sig bra. Inga konstiga syner eller sömngång. Så skönt.

Det var en bra film jag såg igår. Bilarna hattarna telefonerna och kläderna. Så mycket fyrtiotal. Sorg och kärlek osämja vänskap och beroende handihand. Så mycket nutid. Men det var dyrt. Jag måste låna internet från min IPad. Jag vet inte hur det fungerar. Men mitt i filmen kom ett sms från Telia. Din surrfmängd är snart slut. Betala 99 så kan du fortsätta. Klart jag gjorde.

Grå ullmoln på himlen idag. Några få minusgrader. Grannens katt smyger i buskarna. En bybo går förbi med sin hund. Min man Kalle som är född i Jämtland känner alla Sunderbyggare som har hund. Kalle är supersocial och pratar med alla. Jag är också jättesocial. Men bara i min blogg.

Mamma ska på träff på trygghetsboendet idag. Kaffe och föredrag. Det är något varje dag. Så hon väljer det som verkar intressant. I går missade hon tandläkaren. Men det berodde inte på ointresse utan glömska.

Oktobers näst sista dag. Elsa har namnsdag. Jag vet bara en Elsa. Hon var gift med mammas morbror. LångElsa kallades hon. En lång och ståtlig kvinna. Börje och Elsa bodde i Stockholm. Idag bor de i himmlen.

Nu ska jag passa på att duscha. I morgon stänger Luleå energiverk av värme och varmvatten här i mitt lilla hus i Sunderbyn.

Jag och det som mina ögon ser. Utanför fönstret.

  • 182 visningar
  • Nära Gallringsvägen , Södra Sunderbyn

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229