Hej då

Hej då mamma vi ses snart igen. Jag känner mig ensam när ni bor så långt borta säger mamma. Det är långt emellan men nära ändå. Vi kan ringa och prata varje dag säger jag.

Vi lämnar ett mulet Luleå och kör söderut mot Skellefteå. Det blev ett kort besök den här gången. Men dotter Jenny ska jobba imorgon. De väntar på henne på Frösöns äldreboende. Adam ska till förskolan och där trivs han.

Kusinsyster Elin steg upp på tåget i Sunderbyn i går kväll och nu är det morgon och hon är åter i Stockholm. Tänk att tåget stannar i byn. Precis som förr. Att tåget stannar beror på sjukhuset. Det byggdes mittemellan Luleå och Boden för att Bodensarna ville ha sjukhuset i Boddn och Luleborna i Lule. Så det fick bli en kompromiss. Det var så det gick till när sjukhuset kom till byn.

Son Fredrik har en semestervecka och han ska hjälpa Kalle med att bygga en bastu i stugan. Svärdotter Matilda jobbar på kirurgen.

Här på E4 går det fort att köra. Det är viltstängsel och omkörningsfiler. Nu lämnar vi Norrbotten för den här gången och åker in i Västerbotten.

Barnbarnet Adam sitter i baksätet och äter Mariekex och dricker vatten. Hunden Sigge sover och min man kör. Jenny sitter i baksätet med Adam och sin trasiga IPhone. Det var två mobiler som gick sönder på midsommarfesten. Kusinbror Magnus och Jennys. Båda blev vattenskadade.

Det är fyra mil kvar till Skellefteå. Där ska vi tanka bilen med bensin och magarna med glass.

Mamma satt och åt frukost som hemtjänsten fixat när vi kom för att säga hej då

Det gror i Berge

Fredrik och Matilda väntar hus

Fyra kusinsyskon och två kusinbarn som jag är faster till låtsas jag.

Kalle och jag säger Hej då Sunderbyn

En tam hare som älskar bullar. Han bor i Blåmyra i Åre hos sin matte Eva. Eva är kusinfru Gerds syster

Luleås underbara pusshållplats ❤️

  • 118 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229