Ljum luft kommer in genom fönsterspringan. Solen skickar reflexer mot sovrumsspegeln. Det är sommarmorgon.

Nu knarrar det i trappan. Det är min man som kommer med frukostfika. Hunden kommer först och hälsar godmorgon. Kalle har hämtat Östersunds-Posten. Då ser jag att det är den tionde juli idag. Jag trodde det var dag tio i går. Men nu ser jag att det är idag. Så då får jag en extra sommardag. Så måste det bli.

Idag händer mycket. Jag och Kalle ska träffa min hårdoktor Carola. Ibland måste man gå in på banken. Jag tycker inte om att gå på stan. Hoppas det går fort. Först ska jag göra något härligt och sedan något ohärligt. Carola och banken.

Kalle ska fortsätta med att rusta Jennys gamla lägenhet. Den ska bli fin och sedan säljas.Sonen brukar också hjälpa till efter jobbet. Men idag ska han vara läkare i Storsjö Kapell nära norska gränsen. Så bra för patienterna som slipper åka 20 mil till Östersund.

Jag ska gå till min dotter på Lilla berget och hjälpa till. Jag leker med Adam så hon får fixa i köket och med tvätt och sådant. När Adam ska sova går jag hem Det vet Adam så han säger gå hem mormor.

Det kommer in ljud från husbyggarna här utanför. Men inte värre än att fåglarna hörs då och då.

Jag vill dela med mig av den här underbara bilden. Det är Alice och hennes lillasyster Amanda. Det är Kalles kusinbarnbarn. Mina också eftersom jag lånar Kalles släkt.

Alice och Amanda har stuga i Berge alldeles i närheten av vår. Ibland om det är vindstilla kan jag höra deras skratt.

Så härligt att bada med utsikt över Åreskutan. Så härligt att vara barn i sommartid.

Foto pappa Daniel


  • 168 visningar
  • Nära Fröjavägen B, Frösön

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229