Titta en snöbåge säger moster Barbro när vi går på lunchpromenad. Vi ser hur färgernas bro lyser ikapp med solen. Det är något nytt alldeles speciellt för oss. Just nu i Sunderbyn. Nu vet jag. Regnbågen börjar och slutar i Sunderbyn.

Klockan ett på söndag blir bra. Nu ringer jag och beställer tårtor säger mamma. Hon planerar för sin 88årsfest. Vi ska vara i huset i Sunderbyn och mamma hoppas att lillebror Ola också orkar komma. Vi blir tio personer om alla kan komma. Min mamma mina kusiner mina morbröder och kusinfru och morbrorsfru eller sambo. Det är samma sak.

Jag tycker inte om när det kommer killar hit säger mamma. Hon har inget emot killar men hon vill ha hemtjänsthjälp av kvinnor. Jag kan förstå henne lite. Men det är nya tider nu. Hemsamariterna var kvinnor men den tiden är förbi.

Helst skulle mamma vilja ha sådana personer som min dotter Jenny eller min kusins dotter Alma eller Matildas mamma Eva. Sådana som har hjärta av guld. Alla inom hemtjänsten och äldreboenden har hjärtan. Men alla har inte ett hjärta av guld.

Jag går runt här i huset och tar kort av kort som hänger här på väggarna eller står i blå skåpet. Här ska ni få se några av mina kära

Bild 1 Barbro och snöbågen i sol
Bild 2 Fina Alma som nu är 20 år och har hemtjänstjobb
Bild 3 Torgny överraskar sin syster. Parga 1999

Nu över till djurbilder

Sigge saknar mig säger Kalle

Ture och Toulouse trivs bra hos Kalle. Men de saknar matte och husse.

  • 258 visningar
  • Nära Gallringsvägen , Södra Sunderbyn

Gillar

Kommentarer

Puuma
,
Tack bästa Maria, ditt hjärta är en diamant. Och nu kommer just din fina son från östersund. Han är nog trött. 🐾😼nouw.com/puuma
Blundaochsvälj
,
Hälsa alla kära❤️nouw.com/blundaochsvälj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229