Grattis och krya på dig

Lilla mamma så otur. Önskade att jag var närmare dig. Mamma ringde själv till mig och berättade att hon brutit armen. Hon ringdeinnan ambulansen kom. Så skönt att höra hennes röst. Hon var lite svag men klar och redig. Jag förstod inte riktigt hur det gått till men på något sätt hade hon ramlat ur sängen. Jag vet att de tar hand om henne på Sunderby sjukhus. Jag väntar på att min son ska höra av sig när han ringt till avdelningen på ortopeden. Allt kommer att ordna sig. Men det är svårt att vara långt borta. Och när min bror är Himmelsbror.

Medan jag väntar vill jag gratulera alla Elisabet och Elisabeth. Alla jag känner som heter Elisabet har ett vackert hjärta. Det hörs på namnet. Min dotter heter Elisabet efter sin snälla farmor. Elisabet heter också min vän i Luleå och min vän och föredetta Syster Stöd i Krångede. Jag ska bara värma på mitt kaffe. Ett ögonblick.

Nu har Fredrik ringt avdelningen. Mamma mår bra trots all och hon ska få hjälp att ringa till mig. Kanske hon får komma hem på onsdag. Men först vårdplanering. Så hon får mycket hjälp av hemtjänsten när hon kommer hem.

Snart kommer Syster Stöd. Hon ska följa mig och handla och sedan ska vi gå promenad.

Det här är sista morgonen jag vaknar ensam. Kalle kommer hem imorgon. Idag ska han och sonen och brodern åka till Åland med båt. Den jättestora som bara lägger till en stund och sedan vänder åter.

Grattis Elisabet ❤️och krya på dig mamma❤️

Sommaren 1989 i Berge. Kalles moster Jenny mamma Elisabet och dotter Jenny Elisabet.

  • 201 visningar
  • Nära Frösön Lillgatan, Frösön

Gillar

Kommentarer

passionärsliv
passionärsliv,
Så trist för din mamma och för er som får vara oroliga på avstånd.
nouw.com/passionärsliv
passionärsliv
passionärsliv,
Blundaochsvälj
Blundaochsvälj,
Ja det var verkligen tråkigt. Kram 💙
nouw.com/blundaochsvälj
Blundaochsvälj
Blundaochsvälj,
Ja det var verkligen tråkigt. Kram 💙
nouw.com/blundaochsvälj
Elisabeth
,
Tack för namnsdagshälsning! Jag o Eira firade med en lång och härlig skogspromenad. 💙
Blundaochsvälj
Blundaochsvälj,
kram till dig och Eira💙
nouw.com/blundaochsvälj