Godmorgon. Här är jag. I världen. Jag åker runt vintergatan med dig. Vår lilla stuga vid Kallsjön på andra sidan Åreskutan tar liten plats på jorden. Men den tar stor plats i hjärtat. Här har vi bott på helger och lov. Barnen har blivit födda och vuxit upp.

Nere på gården har Kalle blivit född och vuxit upp. Här har Kalles mamma blivit född och vuxit upp och hennes pappa och hans pappa. Barnbarnet Adam är sjätte generationen. Häftigt att tänka.

Svärmor och svärfar blev himmelsboende i början av nittiotalet. Nu bor Kalles syster nere på gården utom på vintern då bor hon i Stockholm.

Ha en fin dag från norr till söder i Sverige och på Kanarieöarna. Skotta försiktigt ni som får mycket snö. Här är det mulet med klass ett varning för mycket snö.

Vi får se om son och svärdotter ändå får med Kalle och mig på skidåkning i dag. Tur att de puffar igång oss. Annars skulle vi nog stanna i stugan elda i kaminen och klappa katterna.

Grattis till en ny dag i ditt liv

Foto Svärdotter Matildas födelsedagstårta
Den räcker till idag också jag gjorde en stor.

  • 242 visningar

Gillar

Kommentarer

passionärsliv
,
Tack, kära du. Du får mig att le med hela ansiktet. Just nu skiner solen här och det ör 5,8 + grader. Har hunnit ett pass på gymmet och känner mig nöjd. Snart handbollsmatch. DERBY H43-Lugi P16. Hejar på "di blåe". H43, där Finaste F spelar och hans föräldrar är tränare/ledare.nouw.com/passionärsliv
Blundaochsvälj
,
Å tack du gör mig också glad 💙kram💚nouw.com/blundaochsvälj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229