Det låter illa mormor säger Adam när jag spelar på pianot. Kanske har mitt barnbarn rätt. Vi får göra något annat. Leka Björnen sover hoppa på studsmattan och leka det brinner ring brandbilen. Tillslut blir jag trött. Mormor är gammal säger Adam då. Kanske har han rätt. Jag är gammal i jämförelse med Adam som är 4 år.

Nu när Adam åkt hem börjar jag tänka på morgondagen. Maria 1 försöker tala mig till rätta. Försöker tala om att det är sjukt onödigt att oroa sig för ett nätverksmöte. Maria 2 har en omöjlig hjärna. Den lyssnar bara på Maria 3 som oroar sig och tänker ut alla obehagliga saker som inte kommer att hända. Det värsta kommer att hända säger hon. Men det finns värre saker än nätverksmöte på äldrepsykiatrin. Jag kan bara inte komma på något värre just nu.

Doktor Dos har visat mig sammanträdesrummet där vi ska sitta och vi har bestämt att jag ska sitta bredvid Kalle och Doktor Dos. Försäkringskassan arbetsgivaren och vilka det nu är som är inbjudna får sätta sig var de vill. Utom bredvid mig.


Bild 1 Adam skottar fram våren
Bild 2 Toulouse gömmer sig för regn och rusk

Jag vill också gömma mig under en stol. Sitta i lugn och ro utan att synas eller få några frågor.

  • 262 visningar
  • Nära Lillgatan , Frösön

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
,
Du fixar det 👍nouw.com/stenhagenbettan
Blundaochsvälj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229