Sportlovsflickorna sover. Det är tyst och lugnt på bussen.

Jag lyssnar på intåg i sommarhagen. Blå musik i en blå buss. Hoppas ni också mår bra . Vi klarar det här. Var inte oroliga nu. Det är jag.Det räcker. Jag ska vänta i två timmar och fyrtio minuter i Arvidsjaur. Det är straffet till alla som inte vågar byta buss i stora staden Umeå. Eller ännu värre byta i Kåbdalis. Men jag tar hellre det säkra kortet och sitter i vänthallen på busstation. Där kan jag blogga skakfritt.

Klockan två ska jag slänga skräp ta på jackan lägga biljett hjärta och reservkortet i fickan. Sedan har jag bara ryggsäck väska och mig själv att få med av från bussen.

Men nu stannar bussen. Ja visst vi är ju i Slagnäs. En till sportlovsflicka stiger på. Vilket vackert hår hon har. Hoppas någon berättar det för henne.

Vi ses i Arvidsjaur på busstationens vänthall 14.20. Glöm inte att stiga av. Annars hamnar ni i Jokkmokk.

  • 201 visningar
  • Nära Sorsele busstation, Sorsele

Gillar

Kommentarer

Janet
Janet,

Var inte orolig jag o säkert många fler är med dig o väntar. Har även hunnit med en promenad underbart väder solsken man blir så glad o fågelkvitter finns det något bättre hoppas våren är på väg. Din mamma kommer bli jätteglad när du är framme. O imorgon när du vilat ut efter en lång resa får du säkert höra på lite pianomusik. Kram

Blundaochsvälj
,
ja så blir det💙nouw.com/blundaochsvälj
IP: 82.99.3.229