Gå själv över Lilla berget

Men titta du har ju fjällutsikt säger jag till min dotter. Men oj säger Jenny. Hon har inte haft tid att se ut genom köksfönstret i sin nya lägenhet.

Flytten flyter inte på så bra som vi tänkt. Det saknas el i lägenheten och luktar illa från frysen. Den gamla hyresgästen har glömt att torka ur frysen. Det är fullt av geggigt mojs. Jenny ringer Östersundshem. Jenny ringer Jämtkraft. Jenny ringer Östersundshem igen. Efter några timmar är det el i lägenheten.

Det är så mycket att tänka på. Elavtal bredband adressändring och folkbokföring. Jag förstår mig inte riktigt på sådana saker. Tur att det inte är jag som ska flytta. Jag behöver bara bära kassan och lätta lådor mattor tavlor och liknande. Vi hinner inte klart i dag. Jenny och hennes son Adam 4 år får sova en natt till i gamla lägenheten. Son Fredrik och make Kalle ska bära ner sängen och soffan i morgon och resten av flyttlådorna. Jenny ska packa färdigt i morgon då Adam är på föris.

Adam förstår inte vad ordet flytta betyder än. Det får komma sedan. Han har samma mamma och samma förskola så det går nog bra.Jag tror att han blir glad över sitt nya rum. Det bästa av allt är att han får närmare till mormor och mormor får närmare till Adam. Det går en genväg över lilla Berget och sedan är jag framme. Jag ska träna på att gå själv. Snart ska jag gå själv över lilla berget.

Det är mitt nästa mål.

Hela dagen har jag tänkt på himmelsIngrid som också har flyttat och inte finns på jorden mer.

Den här tavlan fick Jenny när hon fyllde 18 år. Nu hänger den i nya lägenheten.
Hoppas Jenny blir så här glad över sin nya lägenhet med fjällutsikt.

Nytt och fräscht kök

Här ska Adam bo

Fjällutsikt som skyms av moln i dag

Grattis Jenny och Adam till ert nya hem

Skickar en regnbåge som höjer sig över min grannes hus. Den är till dig

  • 164 visningar
  • Nära Fröjavägen B, Frösön

Gillar

Kommentarer

passionärsliv
passionärsliv,
Nouw gör mig galen! Skrev en lång kommentar men syns den? Nä. Summan av den var iaf lycka till Jenny i nya lägenheten.nouw.com/passionärsliv
Blundaochsvälj
Blundaochsvälj,
Tack det ska jag hälsa💙ja Nouw krånglar hela tiden hoppas det blir bättre snartnouw.com/blundaochsvälj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229