Ture stryker mjukt runt mig när jag kommer ner i köket. Toulouse kommer springandes. Han har tappat sitt tassbandage igen. Vi tar på honom ett nytt. Sedan får katterna dela på ett paket kattmums.

Kalle går till jobbet. Jag börjar mitt jobb. En vanlig fredag i mars. 23 mars Gerd har namnsdag. Grattis Kallekusins käresta från Åre. Jag behöver inte byta om duscha eller borsta tänderna. Mina arbetskamrater finns i bloggen. De har inga kritiska ögon. Jag kan se ut hur jag vill.

Jag arbetstränar. Med Syster Stöd. Det betyder att jag gör saker som jag inte vill. Som jag vill kunna vilja. Handla på Ica gå promenad träna på Friskis. Prata med grannarna gå lugnt över övergångsstället och gångtunneln. Träna på att se upp. Möta blicken. Min egen. Det blir bättre det blir sämre det blir bättre igen.

Hantverkarna kommer först på eftermiddagen. Så jag hunden och katterna är fria att gå omkring som vi vill fram till lunch.

Toulouse är så duktig när tassen ska lindas.

Ni glömmer väl inte vår bloggresa till Kanarieöarna. Just nu sitter vi i frukostsalen på vårt 4stjärniga hotell och äter frukost. Ost böner bacon äggröra och färska grönsaker till det dricker vi tomat och apelsinjuice. Färskpressad.

Vi beställer frukostefterrätt också. Glass med rån bär och frukt. Till det dricker vi rosé . Är det semester så är det.

Vad ska vi göra idag. Ingenting. Förutom att sola och bada. Men först tar vi ett foto av den underbara utsikten. Ser ni det blir en blå dag.

Fotograf på resan är son Fredrik

  • 169 visningar
  • Nära Östersund

Gillar

Kommentarer

Puuma
,
Somliga har det bra. Ser oförskämt bra ut. nouw.com/puuma
Blundaochsvälj
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229