Du gamla du fria sjunger laget. Det är Sverige mot Tyskland. Nu var det nära. Tre skott mot mål. Sverige håller andan. Svenskarna är pressade. De jobbar med linjen och rensar. Tyskarna är snabba i sitt spel. Inkast Sverige. Tre tyskar i straffområdet. Hur fort går det nu. Offensivt Sverige.

Kalle ska åka till Frösön på tisdag. Men jag ska stanna kvar några dagar till. Magnus och jag ska åka på kusinresa. Sedan skjutsar han hem mig till Frösön.

Det här är mitt nya liv. Jag vågar vara med mig själv. Jag har varit så beroende och bunden till min man efter hjärninfarkten. Ibland behöver man vila från varandra. Annars får man aldrig sakna och längta efter att träffas igen.

Inget mål i matchen än. Tyskland i stiligt vitt och svart. Sverige i lysande gult och blått. Nummer 13 är duktig han heter Möller med tyskt u. Så stavades Kalles släktnamn Möller från början. Men började sedan skriva med svenskt ö.

Alla springer fram och tillbaka. Bollen rullar åt sidan. Nu ligger en spelare och blöder näsblod. Stackaren. Jag önskar att de kunde vara lite mer försiktiga med varandra. Men snällhet är nog inget som går hem när det är fotbolls-VM .

Måål Sveerige gjorde mål💛💙

  • 104 visningar
  • Nära Södra Sunderbyn

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
,
En tuff resa du/ni har gjort tillsammansnouw.com/stenhagenbettan
Blundaochsvälj
,
Ja men det har också gjort oss starkanouw.com/blundaochsvälj
IP: 82.99.3.229