Vi tar på oss lätta kläder och går vägen mot havet och frukostrestaurangen. Vi möter enstaka par som nickar vänligt godmorgon. Fåglarna överröstar varandra. Olivträden klamrar sig fast på bergssluttningen. Havet är blått idag också. Jag ska äta grekisk yoghurt med honung och frukt och flera koppar kaffe.

Det finns en ensamresande kvinna här på Lichnos Beach. Hon brukar prata med oss. Vi kallar henne Gun för vi vet inte vad hon heter. Det är första gången hon reser ensam. Tufft gjort Gun💙

Grattis alla mammor och särskilt min mamma. Hon heter Kerstin och ska på fest i dag. Det är Sigbritt som firar sin 90årsdag i Sävast.

Mors dag är allas dag. Både vi som är har och har haft en mor. Jag har en bra mors dag. Frukost i solen. Nära havet. I kväll ska vi åka in till staden Parga och äta meze. Vi har halvpension men byter ut middagen mot lunch i dag.

Det är sista dagen i dag. I morgon går flyget hem. Det gör ingenting. Jag har haft så underbart och jag längtar efter att få träffa min dotter och barnbarnet igen. Hunden Sigge blir säkert tokglad när han ser oss. Om han inte är sur förstås. För att han lämnats på hundhotellet.

Underbart är inte kort. En resa finns kvar i hjärtat. Hur länge som helst

Jag bloggar och Kallebror njuter i morgonsolen

Ser ni 2400 år gamla hjärtan längst uppe på bilden från staden Saranda i Albanien.

Ett hjärta är för evigt.

  • 148 visningar

Gillar

Kommentarer

Blundaochsvälj
,
Ja så är det💙nouw.com/blundaochsvälj
Puuma
,
Här sitter två katter och längtar efter Matilda och Fredrik. Dom är så trötta på oss nu. 🙀🐾nouw.com/puuma
IP: 82.99.3.229