Jag är glad. Det här ska bli roligt. Jag känner mig i form för Ica Maxi. I dag har allt gått bra. Träningen var lagomt ansträngande. Det gick bra för Syster träningskompis också. Jag är så stolt över att få träna med någon som ska springa Sankt Olof loppet. Loppet går mellan Östersund och Trondheim. Syster Stöd ska inte springa själv utan med ett lag.

Det gick också jättebra att prata i telefonen i dag. Mammas kusin i Luleå ringde och frågade mig om bussen. Hon skulle åka på kalas i Jämtland. Är det någonting jag kan så är det att åka buss mellan Östersund och Luleå. Jag kan tider och bussnummer utantill. Vi pratade länge.

Hej Karl Erik ropar någon bakom mig och Kalle. Den som kallar Kalle för Karl Erik är någon gammal kompis från skoltiden. Tjenare säger Kalle och de börjar prata om hur de har det nu för tiden. Maria 3 kommer och säger allt möjligt elakt till mig. Att jag är oartig som inte hälsar. Att jag ser dum ut som gömmer mig bakom Kalle. Jag håller hårt i vagnen och mitt hjärta.

Huvudvärken sätter igång och jag börjar må illa. Sätt inte igång med att gråta. Det passar inte på Ica Maxi säger Maria 3. Då blir det ännu svårare.

När Kalles kompis äntligen slutar prata vill jag gå och sätta mig i bilen. Men Kalle håller i mig ett tag medan vi står och kollar på batterier som vi inte ska köpa.

Sedan gick det över och det gick bra ända fram till kassan. Hej Maria säger någon. Hej säger jag och ler. Det är ju hon som ibland är med i skapargruppen. Jag tänker på Evert Taube. Början i moll och finalen i dur.

Varsågoda här kommer en vacker solnedgång från Gevsjön i Åre. Fotograf Kalle.

Nu är vi på väg till andra sidan Kallsjön. Vi ska åka till stugan. Vädret är regnigt så vi får göra upp eld och mysa vid kaminen.

  • 154 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229