Junikvällen är tyst och ljus. Här i lugnet på Lilla gatan sitter jag och ser ut på björkarna som är klädda i sin allra ljusgrönaste frack. Häggen står nypudrad vid björkens sida. Ute sjunger försommaren på första versen. Jag vågar inte gå ut. Men jag vågar så mycket annat.

I min blogg är det fest varje dag. En fest kan vara så många olika saker. Ibland är det fest när jag och kusinbror i Luleå pratar. Varje morgon är det fest när Kalle bjuder mig på kaffe och nystekt ägg.

I Hälsingland är det fest ikväll. Födelsedagsfest för en av mina kusinsystrar. Det är LillKarin som har fyllt 40 år. Jag har så många syskon eftersom jag har mina kusiner som syskon. Smart tycker jag. Då får jag åtta kusinsyskon och två kusinkusinsyskon förutom min Himmelsbror och himmelskusinbror. Hänger ni med. Hälsingland och Norrbotten hör ihop med vår släkt.

Varför det blev så många släktingar i Hälsingland beror på kärlek vänskap och folkdans. Inte på slumpen utan på riktig kärlek och vänskap.

Nu ska ni också få följa med till Hälsingland och träffa mina fina släktingar där.


Här är fina Karin med sin storebror Henrik.

Här är min kära moster och kära morbrorsyster.

Här är min kusinlillasyster Elin med mitt kusinbarn Runa. Jag längtar efter att få träffa båda.

Här är min kusinkusinsyster och min kusinstorasyster. De är så coola och AnnaKarin har assnyggt läppstift som min Sväris skulle ha sagt

Kram till alla ❤️

  • 206 visningar
  • Nära Fröjavägen B, Frösön

Gillar

Kommentarer

Annacarin Andersson
Annacarin Andersson,
Å va roligt om du hade varit med på festen Maria! Fast du var med oss ändå!
Blundaochsvälj
,
Ja det kände jag💙nouw.com/blundaochsvälj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229