Ensamhet

Lördag den tredje mars är en ingetsärskiltlördag. Så underbart. Jag kan sitta i poesirummet. Kalle sitter i teverummet. Här inne kan jag lukta på mina tulpaner och göra ord till poesi. Det är så lugnande. Det hindrar tankarna som går vilse i huvudet.

I poesirummet njuter jag av värmen i min vackra fliströja. Jag har verkligen förnyat min garderob. Utan att behöva göra något mer än att betala. Hulda vet hon. Vad som är både bekvämt och snyggt. Nästa gång kanske jag följer med. Vad alla ska bli överraskade. Men just nu har jag allt jag behöver.

Undrar vad ni gör. Någon kanske syr sig ett nytt hjärta. Någon äter pannkaka med sina tonårsbarn. Någon kanske fikar med Lennart. Någon familj går och väntar på att lillebror ska komma. Någon spelar kanske piano just nu eller åker skidor i Bergnässpåret. Någon kanske skriver en artikel eller opererar ett knä. Kanske någon provar ut nya glasögon . Just nu kanske du dricker kaffe. Här i mitt Poesirum. Ni ryms alla. I mitt Poesirum kan vi dela. Ensamheten.

I Köpenhamn har barnbarn Adam ont i sitt ben. Men det är bra nu. Så fint Adam. Ibland blir det bra bara av att man får träffa doktorn.

Vitt på marken också i Köpenhamn. Nästa månad träffas vi. Så underbart att längta och vänta. Och sen få träffas ❤️

  • 226 visningar
  • Nära Frösön, Östersund

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229