Det närmar sig

Åå det närmar sig. Bara några dagar kvar. Som barn på julaftonen går vi och längtar. Grönt nagellack passar när man badar i Medelhavet och ligger och flyter med fötterna uppe på ytan. Ja men det finns tid att ändra sig. Jag har inte bestämt vilken färg. Hela resan blir blå det känner jag. Då kan det vara fint att bryta av med någon annan färg.

Tänk att vi ska ut och resa. Jag och Syster Stöd. Inte till samma ställe och inte med samma personer. Men vi ska resa till Medelhavet samma vecka.

Vi är på väg till träningen på Friskis jag och Syster Stöd. Vi pratar om packning och drömmer oss bort från den mulna kalla majdagen. Våren i Jämtland kom av sig. Björkarna står färdiga att slå ut och bara väntar på sol och värme.

På Friskis är det mycket folk. Jag tycker inte om mycket folk. Hjärtat börjar hoppa och jag trycker tills det blir lugnt igen. Jag tränar varje dag på att tycka om mycket folk. Som Maria 1 gjorde. Men nu vill jag helst bara tycka om en i taget.

Våra motionsband är lediga. Så härligt.

Jag springer lite mer och lite mer. Tills det tar stopp. Då får jag jogga resten av tiden. Du kan springa lite långsammare och lite längre tid i stället säger Syster Stöd. Ta inte ut dig för mycket. Du måste orka åka till Grekland.

Det närmar sig. Ååå så spännande

Överallt finns hjärtan. Om du tittar ner på marken. Det gör jag alltid när jag går på promenad.

I Grekland finns det rosor överallt. Dotter Jenny kan inte följa med till Parga den här gången. Hennes lille Adam mår bäst hemma. Förändringar gör honom orolig.

Foto Jenny i Parga maj 1999

  • 110 visningar
  • Nära Fröjavägen B, Frösön

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229