Det roliga fortsätter. Kusinresan är inte slut än. Den 18 juli på Fredriks namnsdag ska jag träffa min enda kusinstorasyster.

Kusinbror Henrik och kusinfru Viktoria har så gulliga och jätteroliga barn. Alla fyra är pigga och glada. Jag fick vara med i deras lekar och vi hade så mysigt. Vi lekte skola. Runa var både rektor och elev. Erin var skolfröken. Jag som egentligen är en riktig fröken fick vara skolbarn. Vi åkte till Canada trollade bort ballonger och gjorde deghjärtan.

Jag tog inga bilder på Viktoria och Torunn. Så jag får beskriva dem. Torunn är tio år. Hon har långt hår och älskar att läsa. Ibland dansar hon en mystisk dans. Viktoria är en småbarnsmamma i sina bästa år. Fin med tofsar i håret.

Henrik och Viktoria bjuder på jättegod öring och färskpotatis. Barnen har gjort chokladbollar till kaffet. Henrik dricker aldrig själv men är en mästare på att brygga.

Tråkigt att skiljas men roligt att träffas

Nu åker vi till Trönö igen. Hoppas att vi inte tröttar ut morbror Sture och moster Eva . Vi åker motorvägen mot Gävle.

Ni kanske börjar bli trötta nu av allt resande. Vila nu ett tag. Jag som just börjat mitt nya liv blir aldrig trött.
Det här är kusinbror Henrik i Dalby. Han håller i sitt yngsta barn som heter Alvar. Alvar har en mamma och pappa och tre systrar som sköter om honom.

Jag sitter i soffan med lillebror Alvar i famnen. Framför mig står lillastorasyster Runa och mellanstorasyster Erin. Storastorasyster Torunn är på sitt rum och läser.

  • 146 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229