Barnen som ska rädda världen har börjat bråka. Men jag är säker på att de blir sams. Det kommer att ordna sig. I nästa avsnitt av adventskalendern. Jag tror på barnen.

Mina kusinbarn i Sunderbyn. Felicia och Lucas. Grattis Felicia som fyller 4 år på juldagen ❤️
Samma dag som Jesus. Fast han fyller 2017 år. Eller hur var det.

Märker ni att minnet blir sämre så här före jul. Alla jultankar flyger hursomhelst. Både oro och glädje. Det är så lätt att glömma steken i saltlagen. Men det gör inte så mycket.

Kallebror Bertil har med sig grisfötter och god julmat. Och De andra ska åka och julhandla idag. Sen ska vi äta middag hos son Fredrik och svärdotter Matilda. Jag har inget att oroa mig för. Jag behöver bara städa kylskåpet så allt ryms. Jag saknar matkällaren. Men där är det fullt med fläkt av vattenskada.

I morgon halv tolv kommer mamma. Först tar Nattpatrullen hand om henne sedan färdtjänst till Luleå flygplats. Där får hon flygassistans. Hon behöver bara sitta bekvämt så rullar de henne till rätt Gate. Det går inget direktflyg. Snopet får hon flyga över Östersund och ända till Stockholm. Gå ombord på ett nytt plan och åka norrut. Så onödigt.

Men dotter Jenny och Adam åker direkt. Raka spåret flyger planet från Köpenhamn och landar här hos oss på Frösön. En timme senare än mamma .
Kalle får köra fram och tillbaka och tillbaka igen. Tur att vi bor så nära flygplatsen. Tio bilminuter.


Foto Barnbarn Adam får träffa flygkaptenerna. Oktober 2016 . På väg att flytta till Danmark

  • 195 visningar
  • Nära Frösön, Östersund

Gillar

Kommentarer

Blundaochsvälj
,
Ja visst är det fantastiskt Ha en underbar jul med dina kära❤️nouw.com/blundaochsvälj
passionärsliv
,
Tack det samma till er!nouw.com/passionärsliv
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229