Vilken färg är du frågar Syster Stöd. Den längst ner säger jag. Du då. Jag är i mitten svarar Syster S. Men vi tränar oss blå det brukar vi göra.

Vi kliver ombord på bandet som kan gå hur långt som helst. Det är tomt på Friskis och Svettis idag. Så skönt. Men vi har bekymmer med en liten fjäril som sitter på fönstret. Jag öppnar och försöker blåsa den mot fönstret. Den flyger ner och gömmer sig bakom elementet. Den hittar nog ut själv tänker jag. Jag går mer än jag springer. Hjärtat orkar men inte foten. Det är bäst att lyssna på kroppen och ta det lugnt. Syster Stöd som har kondition som en fjäril tar också det lugnt. För min skull.

Sedan ror vi. Jag blundar och lyssnar på musiken medan jag ror. Vi ror i lugn och ro. Lagom fart för att armarna ska få muskler.

När vi går hem är jag pigg och glad. Alla gula löv ser ut som gullvivor i gräset.

Hoppas du också får vara blå idag. I alla fall en stund

Minsann. Jag ser riktigt stark ut

  • 138 visningar
  • Nära Frösövägen , Frösön

Gillar

Kommentarer

Janet
Janet,
Gästtoa klar skruvat i nya krokar. Jag har oxå tränat idag ett pass med bl.a. Pilatesboll jag gjorde vad jag kunde svårt att ta mig upp från golvet. Efter duschning känner man sig som en ny person. Roligt att träna. Du ser så fin ut man blir fastare i hullet. Ha en fortsatt fin dag i Skåne har vi sol i dag oxå. Kram<3
Blundaochsvälj
,
Pilatesboll det låter spännande men svårt😊kram från mig💙nouw.com/blundaochsvälj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229