Bättre

Vardagsmåndag här på Frösön. Lite helgtrög kommer veckan igång. Kaffe på gröna brickan. Vår hund Sigge är piggare i dag. Det var bra att han fick vätskeersättning med spruta in i munnen.

Syster Stöd har haft sitt jullov nu. I dag kommer hon till mig och vi ska gå vanliga svängen. Sigge kommer upp till oss i sovrummet. Vi blir jätteglada. Han ska i alla fall åka till veterinären för koll.

Min man Kalle har ledigt men ska en sväng till jobbet ändå efter besöket på djursjukhuset. En sväng är ungefär en timme.

Barnbarnet Adam är på förskolan. Han blev glad när han fick börja igen efter ledigheten. Min dotter Jenny har ledig dag. Mamma har också en ledig dag men i morgon ska hon till Sunderby sjukhus för kontroll. Son Fredrik och hans fästmö Matilda är på Östersunds sjukhus och jobbar. Fast de är på olika avdelningar.

Skönt att veta att allt är som en vanlig vardag. Vardag är som helg fast tvärtom. Båda behövs. Vardag eller helg. Inget är bättre än det andra. Fast på olika sätt.

Ha en underbar vardag alla mina vänner.

Nu måste jag stiga upp om jag ska hinna bli klar till Syster Stöd kommer. Duscha får jag göra senare idag. Det är bättre.

  • 210 visningar
  • Nära Lillgatan , Frösön

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Ja så är det väll att vardagarna på något säTT är bästnouw.com/stenhagenbettan
Blundaochsvälj
Blundaochsvälj,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229