Min man har plats fyra i kön. Det är snart hans tur. Tack för att han väntar. Kalle försöker få tag i transporten som ska komma hit till Berge i dag. Transporten med vår bastu.

Nu får han prata med en telefonist. Nej hon har inga anteckningar om någon leverans i dag. Men jag fick ett sms med klartecken säger min man. Vi kör bara på torsdagar säger hon. Men hon ska återkomma. Torsdag är vi ju i Luleå säger Kalle. Jag återkommer med mysteriet om bastun senare.

Inget solsken idag. Men det kan bli en blå dag ändå. Jag ska passa på att dammsuga här i stugan i dag. Det ligger jord och gräs på golvet. Ni vet som det blir när man har två katter och en hund och vuxna som glömmer att ta av sina stövlar när hen ska hämta något.

Det är lugnt och tyst i stugan. På Lilla gatan i Östersund är det alltid brus från bilar och flyg. Vi bor bara fem kilometer från flygplatsen.

I dag fyller min närmsta granne år. Det är GrannTildes mamma. Grattis Malin! I september blir Tilde storasyster. Å så spännande.

Den här utsikten får vi från bastun. Det blir ett stort fönster mot sjön.

Efter lunch kommer bastun. Den väger 1500 kilo så Tore från Berge ska hjälpa till att lasta av. Han har en traktor med sådan där stor gaffel ni vet.

  • 120 visningar

Gillar

Kommentarer

passionärsliv
,
Utsikten är värd guld!nouw.com/passionärsliv
Blundaochsvälj
,
Ja den är fantastisk💙nouw.com/blundaochsvälj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229