Kalle borstar bort snön på bron. Som vanligt den här vintrarnas snövinter. Sigge vågar gå lite på sitt onda ben. Skönt att det blivit bättre.
Kalle går till jobbet och jag tar min medicin. Sedan börjar jag mitt bloggjobb.

Men åk imorgon då. Säger min kusinbror. Det hinner inte mitt huvud med tänker jag. Men om jag åker imorgon är jag tillbaka till den 14 då jag har arbetsterapi. Då är jag också tillbaka i god tid till kattveckan. Kattveckan är vecka 12. Då ska Jag och Kalle vakta katterna.

Imorgon är bästa dagen. En resdag. En bussresa hem till Sunderbyn. Jag ska skriva upp alla tider och vart jag ska och med vilken buss och när jag ska byta. Händer det igen att jag får social afasi kan jag bara lämna fram ett kort. Social afasi får jag när det blir stress i huvudet. Det är bara att lämna fram kortet om det låser sig. Så låser kortet upp mig.

Jag ska ta ett rum i taget. Tänka vad jag behöver ta med från sovrummet toan och så vidare. Egentligen finns det mesta redan i huset. Tvättmaskin också. Jag tar med mig kläder som är smutsiga. Kanske är det klart med vattenskadelagningen tills jag kommer tillbaka.

Imorgon är bästa dagen att åka. Magnus har rätt. Jag börjar med att stiga upp.

Hallå där på bussen. Jag som har glittriga naglar ska till Luleå

Tänk vad överraskad mamma ska bli

  • 128 visningar
  • Nära Frösön, Östersund

Gillar

Kommentarer

passionärsliv
,
Så härligt norrländskt att han sopar "bron". Här säger man ju trappan.nouw.com/passionärsliv
Blundaochsvälj
,
roligt med olikheter 😊nouw.com/blundaochsvälj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229