Vi hann inte med någon julgransplundring i dag. Men vi åt semlor som för att fira av julen.Mitt barnbarn och jag hade inte tid att klä av granen. Jag och Adam sköter brandförsvaret här i huset och får rycka ut med jämna mellanrum med brandbilen. Eller lastbilen om det var någon bil som kört av vägen. Nu har Adam och mamma Jenny åkt hem. Adam behöver lägga sig tidigt för han går till förskolan klockan sju.

Så tyst det blev. Kalle läser tidningen och jag bloggar. Son Fredrik är hemma hos katterna. Hans fästmö Matilda är på babyshower. Jag är inte riktigt säker på att det heter så. Men det är en fest för hennes kompis som snart ska bli mamma. Det är lekar tårta presenter och tävlingar. Den som snabbast kan sätta på blöjor på en docka och liknande.

Mamma har haft besök av vänninor i helgen. Elsy i går och Vivianne i dag. Så roligt för henne.
Moster Karin har haft besök av sitt barnbarn som också är min kompis. De hade så roligt målade naglar och lagade god mat.

Hoppas du också har haft en fin helg. Blandad med vila och roligheter. Kanske har du gått på långpromenad träffat någon du tycker om målat dina naglar blå eller varit på babyshower. Något skoj hoppas jag du haft.

Nu ska jag ladda upp inför veckan genom att bada bastu. Framför mig ligger spännande vecka nummer tre. Sonen fyller 33 och svärdottern har sjuksköterskeexamen.

Så fin min moster är. Jag ska också ha glittriga naglar när jag ska på examensfest på fredag.

Min kära dotter och mitt barnbarn.

Min son som snart fyller 33. Här lagar han diskmaskinen. Tack duktiga fina son!

  • 220 visningar
  • Nära Frösövägen , Frösön

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229