Morfar och mormor har ett stort hus. Det går att cykla runt runt inomhus. Kul tycker vårt barnbarn Adam som annars bor i en etta med sin mamma. Vi blir bjudna på tacos. Dotter Jenny lagar mat. Jag leker med Adam. Mannen Kalle tittar på sport.

Nu har vi följt Jenny och Adam hem. Adam åkte snowracer. Vi har en kilometer till vår dotter och en och en halv till vår son. Så lyckligt nära varandra. Synd att min svärdotter den nyblivna sjuksköterskan Matildas föräldrar bor så långt bort. Så avlägset i Uppsala. Flytta hit till Östersund så är vi alla samlade. Utom mamma förstås hon flyttar aldrig från Norrbotten.

Kalle är ingen sjuksköterska men han delar min medicin och fyller på när det tar slut. Håller reda på de små vita grå och gula tabletterna som friskar upp min kropp men framför allt min knopp.

Jag sitter i mitt Poesirum. Det är här jag skapar min blogg. Skapar tillsammans med er. Vad vore en blogg utan följare.

Kusin Henrik har namnsdag i dag. Synd att han också bosatt sig avlägset från mig. I Uppsala. Om det var nära skulle jag gärna titta över och leka med dina barn. Mina fyra härliga kusinbarn. Grattis Henkis som jag kallade dig när du var liten och jag var din barnflicka.


Bild 1 Adam cyklar superfort
Bild 2 Kusinbarnen i Dalby har lagt Amaryllisens trötta huvud på en kudde. Foto Henrik eller Viktoria
Bild 3 Tack son och svärdotter för den roliga examensfesten i går

  • 198 visningar
  • Nära Fröjavägen B, Frösön

Gillar

Kommentarer

Puuma
,
Ja vi hadde det så roligt i går, men vi vet inte vad som händer i framtiden. Kanske Vi kommer hit för gott. 🐾😼nouw.com/puuma
Blundaochsvälj
,
IP: 82.99.3.229