Här åker jag ensam på gammelvejn. Granarna är snötyngda. Jag är fri på mina skidor. Allt är vitt och nytt. Snart kommer de andra. Jag har åkt i förväg. Det här är min plats här är jag trygg. Snart kommer min svärdotter min son min man och hunden.

Gunga åt öster gunga åt väster gunga åt söder och norr hej å hå gunga på. Jag tänker på den skolsången när jag åker skoter med min son. Så skönt att få skjuts.

Jag var lite gnällig ett tag. Fryser är trött och törstig med skavsår och det västa är att det är klabbföre. Rädd för att det ska komma skotrar som buskör är jag också.

Jag tycker om att åka skoter. Förr körde jag själv. Det är ett samarbete att åka skoter. Man måste luta åt samma håll annars tippar skotern. Det hände när jag skulle skjutsa mamma. Vi lutade inte åt samma håll. Skotern tippade och jag fick dra upp både mamma och skotern. Men det var på den gamla tiden. Då alla var unga.

I Åre har de åkt störtlopp på VM idag. Precis som vi fast på den här sidan är backarna mindre och ingen publik. Tack och lov.

Min stora son som blivit stor pojke med egen skoter

Jag utanför jaktkojan

Matilda Fredrik jag och Kalle grillar korv och myser i kojan

  • 227 visningar

Gillar

Kommentarer

Puuma
,
Så himla rart ni har, skulle vilja vara med. 🐾😻nouw.com/puuma
Blundaochsvälj
,
Ja ni får flytta hit💙nouw.com/blundaochsvälj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229