Jag vaknar i soluppgången och går en tur till toa. Så underbart att få en glimt av den guldgula solen. Min man ligger och snusar sött. Mitt sovhjärta av plast har rullat över på hans sida. Jag låter det ligga kvar och somnar om.

Nu är morgonen i full gång. GrannTilde pratar med sin ljusa ivriga barnröst. Hon är på väg till förskolan. Kalle stökar nere i köket med frukostbrickan. Gårdagens födelsedagshund ligger på sovrumsmattan och väntar.

I går kväll såg Kalle på matchen Sverige-Norge. Jag chattade med min klasskamrat från högstadiet. Vi har inte setts sedan den tiden. Hon satt på tåget och skrev. Jag satt på soffan bredvid Kalle. Min morfar Josef och hennes farfars bror Sven var bästa vänner kommer vi fram till. Livets trådar går runt oss alla. Vi är närmare än vi tror.

Träning med Syster Stöd i dag. Sedan fortsätter jag packa inför Greklandsresan. Jag har kommit så långt nu att jag packat det som jag bestämt mig klart för. Det andra måste jag tänka igenom. Min resväska har jag märkt med en ängel. En skyddsängel .

Bild 1 Min skyddsängel
Bild 2 Sigge tuggar på födelsedagspresenten
Bild 3 Äppelblom från Göteborg
Foto Min klasskamrat Madeleine

  • 120 visningar
  • Nära Fröjavägen B, Frösön

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229