Det här är viktigt. För det handlar om barn som är alldeles speciellt speciella. Barn som står närmast våra hjärtan. Mitt barnbarn Adam är underbar att lära känna. Alla som träffar honom blir charmade. Utom de som inget förstår. Det finns många vuxna som inte förstår att alla barn är speciella.

Att vara med Adam är ett stort äventyr. Allt kan hända. Han går sina egna vägar och lever i nuet. Han är som en stor virvelvind. Men Ibland är han en lugn kvällsbris. Han gör saker på sitt eget sätt. Adams diagnos kallas autism. Det betyder att Adam har så mycket som han vill lära oss.

Tålamod varsamhet förståelse ärlighet och kärlek ❤️

Adam sommaren 2018


  • 293 visningar
  • Nära Fröjavägen B, Frösön

Gillar

Kommentarer

Det är inte bara jag som har namnsdag. 83 000 Maria finns det i Sverige. I hela världen är Maria det vanligastes namnet. Jag är en av alla Marior i världen och jag känner mig så glad och uppvaktad.

En del får jag påminna lite. Ska du inte säga något sa jag till Syster Stöd och då kom hon genast ihåg min namnsdag. För säkerhets skull har jag nämt det i bloggen också.

Jag tog i lite för hårt i dag. Min vänstersida är svagare efter stroken och den berättar för mig att jag ska ta det lite mjukare. Det tycker Syster Stöd också. Träning ska inte göra ont säger Syster Stöd.

Kalle är också intresserad av sport. VM på tv. Jag tröttnar så fort. Längdåkning blir tröttsamt i längden.

Tack mamma för den fina orkidén. Tack min man Kalle för nitlotterna. Tack för grattishälsningar mina fina. Storasyster bloggvän moster och moster och morbror dotter arbetskamrat syster Stöd 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

Svettigt på namnsdagen

  • 212 visningar
  • Nära Fröjavägen B, Frösön

Gillar

Kommentarer

Sol på februaris sista dag. Ljust mer än 10 timmar. Så underbart. Kalle ska bjuda mig på middag i kväll. Här hemma i köket.
Jag hoppas det blir en blå dag. Ett blått slut på en grå månad.

Februari får hänga på sig en grå filt och lämna plats till mars och våren. På radion talar Trump. Det är oro i världen. Men jag lever det lilla livet. Här på Lilla gatan med min man. I dag är det träningsdag med Syster Stöd. Jag har nya stödstrumpor så nu känns mina ben också nya.

Hoppas du också känner dig ny. Om dina ben är trötta kan du få låna mitt hjärta en stund. Vi kan ha det tillsammans.

Så spännande. Vad kan inte hända när man har namnsdag

  • 221 visningar
  • Nära Fröjavägen B, Frösön

Gillar

Kommentarer