1. Varför får alla utom jag en lägenhet ?:( 2.Hur svårt kan det vara att få en lägenhet i lilla Falkenberg?? 3.vad ska man göra för att få en lägenhet? Förhoppningsvis så vänder lyckan till min fördel en vacker dag ! Guuuuud vad jag längtar till den dagen :) Puss å hej !!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Är ingen ide att jag skriver att jag ska skärpa mig med skrivningen här .. för nu vet jag efter alla mina försök ,att jag kan inte följa en rutin .. tråkigt men sant ! Mitt liv just nu ... I Love it ! kort å gott !:) .. ville bara dela med mig av min glädje !! Så tack å hej gurkpastej!

Likes

Comments

Jaha om man ska ta tag i det här skrivandet igen kanske ... eller vad säger ni? ..(Lovisa hör alla jubla) =) jaha vad ska man plura ner nu här då ? hm jag har börjar jobba JIPPI .. känns riktigt bra !! jag började i tordags förra veckan inledde mitt jobba med två starka arbetsdagar .. sen låg jag avdäckad från söndag morgon till onsdagskväll i nån jäkla dunderförkylning.. Under de dagarna orkade jag ta mig från sängen till tv:n och soffan .. kan påpeka att det är inte långt till dem som inte vet =) .. hade bunkrat upp med snytpapper, nässpray,wicks,vatten och en jäkla massa apelsiner =). Idag (fredag) har jag bara kvar halsonten .. som har lyckats med att bara bli värre å värre .. han vill inte släppa taget om mig .. måste ha charmat han riktigt mycket ;) men i allafall nu i tordags den 8 mars började jag jobba igen efter en intensiv förkylning .. det var kul att träffa alla mina söta jobbarkamrater igen! ja just det ja min fina lilla vän marcus kom hem igår med ifrån thailand!.. oxå en kul grej som har hänt ! .. nej nu börjar det flimra lite för ögonen måste nog snart gå å lägga mig ska ju upp tidigt å jobba imorgon .. haha helt plötsligt känns det skönt å kunna säga att man ska upp tidigt å jobba ... har inte kunnat göra det sen 3 janu =) .. ja ja slutpladdrat för i kväll !! Ta hand om er !! Många Pussar å Kramar Lovisa

Likes

Comments

Jaha då var det måndag åter engång... På Lördagen jobbade jag 6-3. Tog bussen in till Fbg..där träffade jag upp Palle ..det var meningen att vi skulle ta tåget till Halmstad men det blev så jäkla försenat !! Så vi gick å satte oss på Zätas å tog två öl medans vi väntade på Alexander som kom å hämtade upp oss i stället !! Åkte till Halmstad .. killarna satt å drack å jag slängde mig i duschen å gjorde mig fin =).. sedan satt vi å drack å spelade spel å hade det allmänt mysigt ! jag tror stället vi gick till hette BochB ..där var det jätte skoj ! var ute till 3 eller 4 ..hade inte riktigt koll på tiden! ringde mitt vanliga lördagsnatt samtal till min danspartner ;) på söndagen var vi lite sletna .. eller Jag var lite sleten :) vi kollade lite på tv å sedan gick vi ut för att äta ! var hemma igen kl 17... Hade jätte roligt Killar bara så ni vet .. vi får ta å göra om det nån gång !:D Ha det gott !! puss å kram

Likes

Comments

Hej å God kväll kära läsare ! i dag ska jag inte skriva så långt måste ju kompensera det jag skrev i går ju =) Jobbade i dag .. om jag inte har sagt det tidigare så säger jag det nu .. har min sena vecka denna veckan. Sen vecka innebär att jag jobbar 11-20.. ingen rolig tid ! Men en sak fick jag höra av en kund,en äldre man .. jag hade hjälpt han med en vara å då fick jag i höra i stället för det gammla vanliga Tack!! (som man förhoppningsvis får av en kund).. så sa han "det var Bussigt av dig" ! Då slog det mig att det ordet har jag inte hört på evigheters evighet!=) Så nu har jag kommit på att veckans ord får bli bussigt ! :) Detta var allt för i dag ! Ta hand om er ! Puss puss från en bussig Lovisa ;)

Likes

Comments

hej å hopp ! i dag .. eller i kväll har jag varit på 48års kalas ! en härlig sammankomst med släkten alltid lika mysigt ;) ... det var smörgåstårta ... å då kom jag på den smarta frågan .. om smörgåstårta är en svensk uppfinning ? ??.. om det är nån som vet kan ni gärna medela mig :) å sen var det kaffe å tårta!. sjäva dagen har varit ok faktiskt ... vaknade vid halv 10.. städade och tvättade .. sen gick jag in till Ullared .. är nöjd med att jag valde att gå i stället för att ta bussen .. bra jobat lovisa :) ... åt midda med några av mina vänner ! och sedan bar det av hemmåt igen .. å nu ligger jag här i soffan å skriver :) vilken helt ok dag det har varit ! skulle igentligen åkt in till Vbg å köpt lite grejor .. men får ta det nästa gång jag är ledig ! :) Puss puss på er !!

Likes

Comments

Nej skärpning Lovisa .. du skulle ju försöka att skriva här varje dag !! då blir det helt enkelt en liten ihopsatt text om helgen ! Fredag: jobbade 7-16 .. skulle sedan till ett sexparty men det gick inte jag kunde inte ta mig hem ! hade gärna hängt på (förlåt Erika att jag inte kom ) .. så i stället så blev det en dejt med tv:en ..(idol finalen gick ju) .. sedan somnade jag Lördag: vaknade halv 9 gjorde mig i ordning för jag skulle till frissan .. färgade mig å klippte mig .. var där från kl 10 -13 . vi hade jätte mysigt ,fick kolla på lite kort å dricka kaffe :) sedan blev det en liten sväng till H/M.. kom hem nångång vid 3 .. fikade .. gjorde mig i ordning för fest .. förfestade i Vbg .. åkte sedan in till Fbg.. träffade min danspartner som överraskade mig med att han var en kung på bugg :) .. han fintde bort mig några gånger med sina nya moves !! Är fortfarande riktigt imponerad !! tog ett par danser mellan öldrickandet .. sedan bar det av hemmåt :) .... Söndag: var hemma vid 14 tiden .. la mig en stund på soffan vaknade av att telefonen ringde flög nästan upp i taket så rädd jag blev :) .. det var Christian som ringde å fråga om jag skulle hänga med på spelkväll .. så det var bara till att slänga sig i duschen å fixa till sig något .. han kom å hämtade mig, sedan körde vi till sandra där vi satt å spelade .. Jag världens sämsta förlorare ..fick genomlida 2 hela förluster !! GRRRRR... sedan gick vi ut å åt pizza .. å körde runt å kollade på lyxhus :D .. sedan var kl 23:30 och då var dte dags att bege sig hemmåt igen .. sedan sussade jag sött i min säng :) .. det var allt för denna helgen ! :) hoppas nästa helg blir lika bra !:) puss puss på er !

Likes

Comments

Opps i did it again .. kan man nästan säga ,, men så är inte riktigt läget ... har aldrig gjort så innan ! .. i dag lyckades jag att missa min arbetstid.. trodde jag jobbade 9-18.. men icke det skulle vara 11-20.. förlåt mina kära arbetskamrater !! hoppas ni klarar det utan mig :D och en hälsning till min danspartner... jag kom på din hemlighet i dag :P Puss puss på er alla !!

Likes

Comments

jaha då är man i mitten av veckan ännu en gång! Helgen är färdigplanerad :) ... fredag blir det förhoppningsvis Sex party hoe en kompis! ... lördagen blir det midda med tjejorna ... och sedan åker vi till Fbg å går ut på pubbarna :D .. ska blir jätte roligt !! .. ha en bra kväll Puss Lovisa

Likes

Comments

Det är bättre att ta ut glädjen i förskott än att inte glädja sig alls.

Likes

Comments