​Sen en tid tillbaka så har jag mått väldigt dåligt och igår fick jag svaret på varför jag mått som jag gjort och varför jag har haft dessa konstiga symtomer.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja som rubriken säger!

Varför i helvete ska de vara så jävla svårt att vara ärlig, bättre att man är helt ärlig och säger som det är än att hitta på något annat att säga. Har jag fel? Visst man kanske inte alltid blir glad av att höra sanningen men de är väl bättre att höra sanningen direkt än att att man först får höra en lögn och sen sanningen?


Likes

Comments

Livet stora gåta är att du aldrig kan veta hur morgondagen kommer att vara!

Tänk om man visste hur morgondagen hade varit. Från min syn så hade jag nog tyckt att det skulle vara ganska tråkigt om jag varje dag skulle veta hur min morgondag skulle se ut eller vad som skulle hända.

Visst man kanske har något in planerat då vet man lite hur dan kommer vara men innan det eller efter så vet du aldrig vad som komma skall :)

Likes

Comments

Jaha ja nu börjar julen närma sig bara 3 dagar kvar och jag tror säker att de är många som ser fram emot de :) eller så finns det dom som inte gör de.

Jag tillhör nog lite den kategorin för dom som inte ser fram emot julen, då undrar ni säker hur kan man inte se fram emot julen? Ha familjen/släkt/vänner samlade.

Jag tror mycket att det ha med mitt mitt mående just nu som gör de och mycket saker runt om kring som har hänt att jag inte ser något mening med något längre. Det har varit så mycket upp och ned gångar i mitt liv bara detta året och mycket skit med min familj så jag orkar helt enkelt inte bry mig längre. Jag är så trött på att gå runt o må så här. Jag har nu i alla fall tagit kontakt med min läkare för att få remiss till psykolog, fast min läkare ville ju att jag skulle testa att börja med happy pills som jag kallade de för haha :,D och ångest tabletter men jag vill inte ta sånt skit. Så han valde istället skriva remiss till något som heter vita villan :/ Så ja vi får väl se när man får tid där och om dom kan hjälpa mig, vi får hopas i alla fall :)

Men lite positivt har det i alla fall varit dom här 2 veckorna som har varit. En när vän till mig fyllde år och samma dag så var jag på arbetsintervju om ett timvikariat och jag fick det :D.

Åter till min kompis vi var några vänner till henne och hennes kille som firade henne med att gå ut och äta och sen var vi ute och dansade det var super skoj och vi hade jättekul och så var de ju ännu bättre när man fått positiva besked om att man skulle börja jobba veckan efter så då längtade man bara till att helgen skulle vara över haha i alla fall jag :D

Aja ska i alla fall spendera julen med min familj. Men hoppas lite att dom ringer in en på jobb.

Likes

Comments

God förmiddag alla underbara människor där ute!

Satt och tänkte att nu har jag inte varit inne här på jättelänge igen, men de är för jag inte riktigt veta vad jag ska skiva.

Men så kom jag på något att skiva om. Jag satt o tänkte på allt man varit med om i sitt liv.

Hade man aldrig varit med om allt man varit med om sitt liv så hade man ju aldrig tagit lärdom av de man gjort. Man kanske heller inte träffat den där människan i sitt liv som fått en att må så bra.

Jag har träffat många människor i mitt liv som jag både är tacksam för att jag träffat o lär känna och även funderat över hur fan kunde jag umgås med den människan egentligen. Men som sagt man lär sig av sina misstag så är e ju :).

Utan min tuffa bakgrund o allt jag varit med om hade inte gjort mig så stark som jag är idag!

Ja de fick bli lite av vad jag hade i tanken i alla fall :D

Likes

Comments

När personen du älskar älskar dig med och vill bo med en och ha familj med dig, men vill inte ha det här stämpeln att man är i ett förhållande.
Ja de sjukt jobbigt!

Varför ska kärleken vara så svår?

Likes

Comments

Ja nu har jag kommit till insikt att jag faktiskt inte mår så bra som jag försöker intala mig själv. Så nu har jag tagit steg som jag aldrig trodde jag skulle göra o de är att försöka få hjälp..

Jag har alltid varit en person som alltid sagt till mig själv att rycka upp mig att de går över, men nu när de har gått så långt att jag bara vill skita i allt o bara försvinna inte att ta mitt liv utan att bara skita i allt ta bilen o köra bara lämna allt bakom mig.
Men de går inte de heller man kan inte fly från sina problem alla gånger.
Varför jag mår dålig de är inte alla gånger jag faktiskt vet. Ibland kan jag bara vakna upp en dag o bara känna att allt är skit att jag inte orkar längre o så kan de vara i flera dagar o ibland så vet jag vad anledningen är men vet inte riktigt hur jag ska göra.
Så därför har jag nu tagit steget att skaffa hjälp sen får vi se hur de går.

Likes

Comments

Ja nu kan man säga att mina tankar gårhögvarv.

Nu är frågan ska man flytta hit eller inte? Jag vill flytta hit men samtidigt inte och då till detta varför jag tvekar.
Jo för att jag vill vara nära den jag älskar men samtidigt så vet jag hur de kan bli om vi kommer för nära på varandra och det är det jag inte vill. Jag vill kunna ha det så bra så som vi har det nu.
Sen till varför jag vill är för att de kanske finns större chans för mig att få jobb här nere.

Likes

Comments

Att älska någon så djup gör så jävla ont!
När man inte vet vart man står i någons liv, inte veta hur den personen vill ha det det är riktig jobbigt...
Jag vet vad jag vill!

När jag är med dig så försvinner allt de jobbiga runt om kring mig.
Allt är så bra, men sen kommer man till den frågan vart står jag i ditt liv du säger att du älskar mig men på vilket sätt? Du säger att det där och det här är ditt och att du bestämmer. Men ändå så kan man inte få svar på de man vill höra. Det ända jag vill veta är om du vill ha mig i ditt liv som jag vill ha dig i mitt liv! Varför är det så svårt, varför måste det göra så ont.. Varför?

Jag vet iallafall att jag kommer kämpa för det jag tror på!

Jag älskar dig!

Likes

Comments

Från att ändå vakna med ett leende på läpparna trots den lilla sömnen man får inatt. Så ändrades de ganska fort till att jag känner mig fruktansvärt nere och det jobbiga är att man inte vet varför! Det ända jag känner för att bara göra är att gråta men de går inte det är som att de inte finns några tårar alls och sen varför gråta när man inte ens vet varför man känner sig sån här? Aja det går nog över de här med som allt annat!

Likes

Comments