Lördag och solen halvskiner på himlen, en bra dag enligt mig. Ska snart in till stan med Moa&mamma, vi ska lämna av Moa hos en kompis och mamma å jag ska handla lite.

På måndag åker jag, Moa och Paulina till Stockholm, det sista vi hinner göra innan skolan börjar på onsdag (inte alls kul).

Btw. Kommer det upp en back to school tag på videofyme lite senare idag. ( feliciajaners_ )


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej er/dig som läser detta. Jag är ledsen för att jag inte har bloggat på ett tag men lovar att jag ska bli bättre på det.

Nästa vecka börjar vi skolan, jippi.
Min skola/kommun börjar den 20 augusti, alltså nästa onsdag. Jag börjar i 9:an som visst är lite spännande men det är ju liksom inget nytt. Samma skola, samma lärare, samma klass som i vissa set är väldig bra.
Det jag hopps mest med läsår 14/15 är att jag får ha den sista mest roliga med min klass innan vi splittar nästa sommar.
Xo/F
Likes

Comments

Hej på er hur mår ni? Själv mår super bra eftersom att det äntligen är sommarlov.

Jag vet att jag inte har varit så aktiv här på bloggen, men det är på grund av att jag har haft super mycket att göra de senaste veckorna. Jag är jätte ledsen för detta men lovar att jag ska förbättra mig!

Just nu sitter jag inne på synoptik och väntar på Bambi som är här och testar linser ( jätte kul ), efter det så ska vi nog bara gå hem och titta på film. Puss

Likes

Comments


Likes

Comments

Hej, idag är det tisdag och jag är sjuk (så typiskt), fick gå hem från skolan igår för att jag inte mådde så bra och imorgon är det sista skoldagen innan jag åker på semester, är så himla taggad!
Nu ligger jag i sängen och orkar ba inte gå upp och äta frukost, även fast jag är typ jättehungrig.


Likes

Comments

Idag är det lördag och fy sjutton vad fint väder det är, varmt och soligt som man bara kan älska! Men så lat som man är så ligger jag inne och är jätte trött, men har faktiskt en bra anledning för det också. Vi har faktiskt varit och simmat jag, Moa och Pappa så de så!

Men nu ska jag och Moa gå och handla så vi hörs sen! Puss

Likes

Comments

Hej på er idag är det lördag och just nu tittar jag på Dr Phil (jag vet lite konstigt men jag tycker det är bra). Om en liten stund tänkte jag faktiskt ta att träna lite. Puss
Likes

Comments

Hej på er nu undrar säkert ni om vad 27 betyder, eller inte men jag tänker berätta åndå.
Det är bara 27 dagar kvar tills jag, Moa, mormor och morfar ska åka till Cypern. Så himla exalterad.
Berättar men om själva resan lite längre fram den här månaden. Puss


Likes

Comments

Hej på er imon börjar skolan imon och det är ju inte så kul menmen det är ju ett måste. Det är ju inte så kul att gå till skolan men man får ju träffa alla sina kompisar och det är ett plus.
Men just nu sp ligger jag å solar och bara tar det lugnt .
Hoppas ni har en bra dag. Puss
Likes

Comments

Hej vet att jag inte har bloggat på ett tag menmen. Igår var jag och fixade ett nytt pass i Fagersta, kortet blev skit dåligt och jag är inte alls nöjd. Men som tur så är det inte många som behöver se det.
Idag ska jag inte göra så mycket var jag vet vi får se... Puss
Likes

Comments