Recension på tre nyheter från Linda Hallberg Cosmetics!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar / adlinks för KICKS.

Infinity Power Brows Brow Gel & Mascara

Om produkten: Brow Gel & Mascara är en transparent bryngel som formar och fixerar dina bryn och som tillför en diskret lyster. Använd direkt på ögonbrynen för ett naturligt resultat eller som ett sista lager ovanpå redan ifyllda ögonbryn. Den är multifunktionell och kan användas som primer och som transparent mascara till dina ögonfransar. Som en bonus adderade vi glycerin om håller dina bryn och fransar mjuka och återfuktade. Fördelar: Kan både användas som både bryngel och mascara. Glycerin verkar mjukgörande och återfuktande.

Användning: Applicera med borsten på dina bryn för ett naturligt resultat eller använd på fyllda ögonbryn för att forma och fixera dem. Som mascara; applicera som en mascara-primer under en volymmascara eller använd som ensam produkt för ett naturligt resultat. Kan med fördel kombineras med Sketch And Sculpt Liquid Liner & Pencil. Använd först pennan och tuschen och avsluta med Brow Gel & Mascara. Tips från makeupartisten: För att få ännu mer fixerade bryn; lägg på ett lager, vänta några sekunder och applicera sedan ett lager till.

Åsikt/omdöme: Denna tycker jag är trevlig så länge man inte råkar få för mycket av produkten på borsten. Det blir lätt en blöt look om det blir för mycket. Ett tips är att dra av produkt i behållaren innan applicering. Jag har inte testat den på fransarna. Jag tycker den håller sig på plats under dagen utan att kännas allt för mycket.

Innehåll: 7.5 ml
Pris: 259 kronor
Hittas hos: KICKS

Infinity Power Brows Sketch And Sculpt Liquid Liner & Pencil - Taupe

Om produkten: Det ultimata brynverktyget som hjälper dig att definiera och forma varje ögonbryn så som du vill. En penna, två funktioner; med tuschen skapar du stråliknande linjer som torkar direkt och med den mjuka pennan fyller du i hela brynet eller glesa partier. Båda ändarna är enkla att använda och ger ett resultat som håller hela dagen utan att kladda! 100% vegansk. Fördelar: 2-i-1;Tunn penna för precision och tusch för att måla strån. Olika nyanser på penna och tusch för en 3D-effekt.

Färgbeskrivning: Almost Black: Penna: Kall brun-svart, Tusch: Grå-svart. Dark Brown: Penna: Neutral mörkbrun, Tusch: Neutral brun. Taupe: Taupe med något varm underton, Tusch: Kall taupe. Blonde: Ljusare taupe med varm underton, Tusch: Kall ljusare taupe. Auburn: Penna: Varm rödbrun, Tusch: Något kallare rödbrun

Användning: Fyll i hela brynet eller bara där det behövs med pennan. Måla sedan strån i brynhårens egen riktning för att få ett fluffigare bryn. Du kan såklart även välja att enbart använda pennan eller tuschen. Pennan fungerar utmärkt att kombinera med Maximum Hold Tinted Brow Gel eller Brow Gel & Mascara. Avsluta med någon eller båda av dessa produkter för att fixera och forma brynen. Tips från makeupartisten: Sketch And Sculpt Liquid Liner & Pencil har olika nyanser på penna och tusch för att ge en tredimensionell känsla till dina bryn. Med pennan kan du också måla en helt ny form på ögonbrynen. Pigmenten är byggbara så om du är ute en kall nyans till blont hår så kan du med fördel välja Almost Black och applicera den med lätt hand. För riktigt skarpa ögonbryn, måla en linje runt brynen med tuschen och fyll sedan i med pennan.

Åsikt/omdöme: Hård vid första användning men den mjuknade upp efter ett tag och är väldigt dryg. Jag gillar att måla ut en linje för att därefter använda en spoolie och sudda ut brynet för att sedan avsluta med att fylla i brynen med tuschen. Dock blir det snabbt ett lager på den delen och det blir svårt för produkten att komma ut, vilket är väldigt tråkigt. Jag har inte hittat ett smidigt sätt att rengöra den utan att förlora en del produkt. Någon som har ett tips?

Innehåll: P: 0,08 g L: 0,2 ml
Pris: 259 kronor
Hittas hos: KICKS

Infinity Power Brows Maximum Hold Tinted Brow Gel - Taupe

Om produkten: Den ultimata bryngelen som håller de mest bångstyriga strån på plats! Du får naturligt färgade och formade ögonbryn med mer volym. Denna unika formulering ger dig ett semi-permanent resultat som varken fäller eller kladdar. Bryngelen står emot fukt, oljig hy och svettiga träningspass. Som en bonus adderade vi arganolja som skyddar och stärker ögonbrynen. 100% vegansk. Fördelar: Ett resultat som håller LÄNGE. Liten borste som kommer åt alla strån. Mycket effekt med liten insats! Arganolja skyddar och stärker ögonbrynen.

Färgbeskrivning: Dark Brown: Mörkbrun. Taupe: Kall taupe. Blonde: Kall ljusare taupe.

Användning: Applicera med borsten direkt på dina ögonbryn eller efter att du först har fyllt i dem med Sketch And Sculpt Liquid Liner & Pencil. För att tvätta av produkten: Använd en bra oljebaserad sminkborttagning och torka av tills allt är borta. Alternativt börja med att massera och skölja av med varmt vatten (ej ljummet). Avsluta med att blöta en bomullsrondell med en bra oljebaserad sminkborttagning och torka av det sista. Tips från makeupartisten: För en laminerad bryneffekt; borsta igenom ögonbrynen med Maximum Hold Tinted Brow Gel, vänta några sekunder och applicera igen med samma borste utan att ta ny färg på. För att få ljusare ögonbryn; använd Blonde på mörkare ögonbryn. För ännu mer struktur; använd Brow Gel & Mascara ovanpå Maximum Hold Tinted Brow Gel.

Åsikt/omdöme: Denna produkten är helt galen! Den sitter på plats när den väl torkat. En nackdel är dock att det kan strama åt om man rör ögonbrynen väldigt mycket. Jag tycker priset är lite väl högt och jag borde valt den ljusare varianten då jag finner denna lite för mörk. Jag tycker också att den är svår att fixa till om man råkar göra en miss eftersom den torkar snabbt och rör man med en spoolie så är det lätt att produkt lossnar eller att stråna fastnar i varandra och därefter inte går att rubba. Den är även väldigt tuff att få av så det krävs en bra sminkborttagningsprodukt. Är man ute efter en produkt som verkligen sätter brynen på plats så är detta verkligen den produkten! Jag tror även att den är lättare att använda med mer buskiga ögonbryn.

Innehåll: 3.5 ml
Pris: 259 kronor
Hittas hos: KICKS

Har du testat någon av produkterna?

Gillar

Kommentarer

FFRN
FFRN,

Går det att få till browlift bryn med den genomskinliga? har varit sugen på den men jag föredrar en stark som kan ''dra hårstråna uppåt''😅

nouw.com/ffrn
BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Jag var tvungen och testa nu på morgonen. Jag tycker inte att det fungerar för det men jag har väldigt tunna bryn så det ser inte klokt ut på mig. Den färgade är bättre för det ändamålet (önskade dock att de gjorde en genomskinlig av den varianten då den verkligen håller allt på plats). 😊
nouw.com/blubbbeauty
FFRN
FFRN,

Tack snälla för svaret🙌🏼😍

nouw.com/ffrn
ebbabrage
ebbabrage,

Väldigt kul att läsa då jag själv inte testat produkterna och känner nu att det nog var ett bra beslut. Tycker att priset är lite för högt för samtliga och det låter inte som de skulle passa mig superbra heller. Så tack för en bra recension!

nouw.com/ebbabrage
BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Ja, priset är lite väl högt. Jag passade på när de körde ett extra pris på samtliga.
nouw.com/blubbbeauty
Karinsbeautyroom,

Jag älskar pennan då jag får superfina och naturliga bryn med den så som jag gillar. Gillar den färgade bryngelén också men tycker precis som du att den är mörk för att vara taupe. Jag som har lite mera brynhår älskar den kraftiga hållbarheten så att brynen stannar på plats hela dagen och även håller om man som jag svettas lätt och mycket.

karinsbeautyroom.wordpress.com
BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Kul att höra! <3
nouw.com/blubbbeauty