Handgjorda press on naglar!

Första gången jag kom i kontakt med press on naglar var med företaget KISS och jag älskar det. Eftersom jag är sämst med att använda längre naglar under långa perioder så är press on naglar verkligen någonting för mig. Det jag gillar med just press on naglar är att man kan välja att använda nageln med press on funktionen (dubbelsidig tejp) eller faktiskt använda dem med lim samt att det går att återanvända dem flera gånger om.

Narin är personen som driver Instagramkontot glambeautybible och gör handgjorda press on naglar. Hon studerar på universitetet och på sin fritid älskar hon allt som har med naglar att göra. Hon tar gärna emot specialbeställningar eftersom det ger henne en liten utmaning i att hela tiden förbättras och det utökar hennes idéförråd. Hon använder sig av olika tekniker och specifikt marmorn målar hon för hand så den kan skilja sig åt precis som marmorn gör i verkligheten. För specifika önskemål och frågor kring specialbeställning samt priser, rekommenderar jag dig att kontakta henne direkt och fråga mer specifikt.

Jag valde ett set som hon hade färdigt i sitt flöde och sedan så specialbeställde jag ett set. Jag valde även att testa två olika längder och modeller eftersom jag vill testa fler varianter av naglar. Inför specialbeställningen skickade jag några inspirationsbilder men jag gav henne även rätt så fria tyglar så att hon kunde arbeta lite fritt kring dem och sätta sin prägel på dem. Naglarna blev så sjukt otroligt fina och jag kan inte vara mer nöjd över dem. Jag älskar verkligen hur hon har lyckats med marmorn och gulddetaljerna, det är så otroligt vackert i verkligheten. Jag funderar redan nu på framtida beställningar. Tänk typ ett senapsgult set i liknade stil med det gröna setet. Eller varför inte det otroligt fina setet med vintertema (snöflingor), det grågröna setet eller det mörkröda med guldflakes som hon har i sitt flöde? Jag dräglar lite! Glöm inte av att du kan klicka på bilderna för att se de i ett större format.

Material: 99 % gel och ibland akryl (väldigt sällan)
Innehåll: Från 10 - 20 lösnaglar, fil, lim, manikyr pinne, buffer (tillfälligt slut) och dubbelsidig tejp
Förpackning: Valbart mellan påse (ingår) eller låda (60 kronor, ingår vid köp av 3 set)
Pris: Från 200 kronor och uppåt
Hittas hos: glambeautybible

Vilken är din favorit? Vad skulle du själv beställa?

  • Naglar

Gillar

Kommentarer

corneliahutter
corneliahutter,

Så fina och så spännande! <3

nouw.com/corneliahutter
BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Eller hur, hon gör ett fantastiskt jobb. 😊
nouw.com/blubbbeauty
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Låter intressant, så fina naglar du fick hem! 😃 <3

nouw.com/sarahlinnsliv
BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Perfekt verkligen för mig som inte klarar av att ha långa naglar i längre perioder. 😊
nouw.com/blubbbeauty
beattriicee
beattriicee,
BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Eller hur, hon är fantastiskt duktig. 😊
nouw.com/blubbbeauty
minframtid
minframtid,

Wow, snygga! 🤩🙏

nouw.com/minframtid
BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Hon gjorde ett toppen jobb! <3
nouw.com/blubbbeauty