DAISY BEAUTY EXPO 2020

Innehåller affiliate-länkar

DAISY BEAUTY EXPO är ett av Sveriges största skönhetspressevent, där de bjuder in journalister, skönhetsbloggare och influensers. I år fick jag den stora äran att inte bara bli inbjuden på eventet utan också vara med i juryn inför galan i februari. Jag känner mig hedrad över att få vara en del av detta!

I lördags blev det en väldigt lång dag för min del, men jag är otroligt glad över att ha fått träffa många bekanta men också nya företag. Jag har också tillslut fått träffa några av de härliga personer, som jag har följt väldigt länge. Det var otroligt roligt även om jag kanske inte var den socialaste personen emellanåt.

Nedanför tänkte jag dela med mig av lite bilder från dagen och några höjdpunkter. Bilderna går att klicka på för att se i ett större format. Längst ner hittar du en vlogg som Margareta filmade under dagen.

Det första företaget som jag mötte i lokalen var ACASIA. Ett företag som under det senaste året har varit väldigt populärt tack vare sina ansiktsmasker. I lördags så lanserade de ett Hyaluronic Super Serum, 30 ml för 495 kronor (LÄNK). Det är ett ansiktsserum som ska ge huden ordentligt med fukt, lyster, en jämnare hudton och ha en uppstramande effekt. Vilket låter helt magiskt!

N.C.P. stötte jag på i rummet bredvid och där fick jag dofta på de olika parfymerna, som var det första som företaget lanserade. Jag fastnade specifikt för 101 Clementine & Violet Flower, 10 ml för 205 kronor (LÄNK) och 501 Iris & Vanilla, 10 ml för 205 kronor (LÄNK). Parfymerna går att blanda med varandra för att få fram en mer personlig doft.

Företaget har under den senaste tiden lanserat en hudvårdsserie som de visade upp. Jag fick också en snabb hudvårdsanalys av en väldigt kunnig kvinna, som även gav mig information om produkterna och vilka som skulle passa min hud. Mer information om dem kommer i ett inlägg längre fram och under tiden kan du läsa mer om deras hudvårdsprodukter på deras hemsida (LÄNK).

Hos PIXI fick man blanda sin egen mist. Hur rolig grej är inte det? Jag är rätt så säker på att jag valde att blanda Bergamot och Cucumber. Misten är fantastisk och dofterna kombinerar varandra perfekt. Jag spanade även in nyheterna som kommer att lanseras under våren samt produkter som redan existerar i deras sortiment.

ARDELL har lanserat några nya paletter, som såg riktigt fina ut. De har också släppt en ny modell av magnetiska fransar. Denna modell består av fler magneter samt en eyeliner, som man fäster fransarna på. Istället för den tidigare modellen där man satte frans med magnet mot frans med magnet. Fransarna finns i olika modeller, allt från naturligt till dramatiskt. Jag är faktiskt taggad på att testa denna varianten, tror du att det fungerar?

Fransar, 129 kronor (LÄNK)
Fransar + Eyeliner, 199 kronor (LÄNK)

LastSwab var märket som ALLA på eventet pratade om. De har en produkt som ersätter tops/bomullspinnen. Produkten ska kunna användas minst 1000 gånger om inte mer, men allt beror ju självklart på hur man hanterar produkten. Hur fantastiskt är inte det?

Produkten finns i två modeller, en för öronen och en för sminkmisstag. Det finns säkerligen fler användningsområden för den som använder tops till andra grejer. Produkten har en simpel förpackning, som gör det enkelt att ta med produkten samt för att skydda den.

I nuläget kan man enbart köpa dessa från deras egna hemsida för 11.25€ (LÄNK).

Några andra märken som ställde ut på eventet var BUXOM, The Ordinary, Biomed, Elemis och bareMinerals. De pratade om sina nyheter och redan existerade produkter, som fått sällskap av bland annat några nya nyanser.

Mr & Mrs Tannie är ett nytt märke på marknaden och de lanserar sina produkter den 15 februari. Det är brun utan sol produkter och sådant som hör till kategorin, både före och efter applicering. Hela sortimentet är även veganskt. Förpackningarna är ju fantastiska och vanten som man fick testa på plats var "out of this world", om jag får uttrycka mig så. Det var inte den vanliga typiska som går sönder efter några få användningar utan här snackar vi kvalitet. Just den vanten som jag syftar på har jag dock ingen bild på, men jag kommer att återkomma om vilken det är, så fort som den lanseras! För använder du brun utan sol, så kommer den att vara en värd investering!

Indy Beauty visade upp sina existerande produkter och deras nyheter som snart lanseras, vilket är en 3 in 1 exfoliating facial mask, 219 kronor och en SOS spot treatment, 159 kronor.

Fler märken som ställde ut var LUXIE, Tony Moly, Frank Body, Briogeo, Huxley och House of Lashes som visade några av deras produkter som redan finns ute på marknaden. De berättade också att House of Lashes skulle bli mer tillgängligt annat än enbart H&M, jag ser fram emot detta!

Palina är ett märke som jag vill testa mer från under 2020. De visade upp en del från sitt sortiment. Jag är mest taggad på pudret. Dock var det slut, så jag väntar ivrigt på att det ska dyka upp i brevlådan inom en snar framtid.

Hos Skintology fick man skräddarsy ett eget serum, så jäklans roligt. Jag valde återfuktande och anti-inflammatoriskt. De gav mycket bra och givande information. Deras rengöring är även nominerad i Daisy Beauty Awards i min kategori, som jag har fått vara med och lämnat mina åsikter kring. Vad jag tycker får du däremot inte veta förrän efter galan.

Sist ut är Depend och de har en del nya produkter som numera finns tillgängligt i vanliga matbutiker. Jag tänker citera Marcel rakt av "Tänk dig att du ska ut och festa en kväll, men allt är stängt. Då kan du bara gå in på ICA Maxi och BOOM där har du fransarna till kvällens fest." Även ICA Kvantum har flertalet av Depend's produkter, jag passade på att kolla läget när jag handlade förut. Däremot i din stad kanske det ser annorlunda ut med valet av butik. Berätta gärna var du hittar Depend's produkter. Utöver deras nya fransar så har de även släppt en ny brynpenna som är amazing!

Glöm inte att titta på Margaretas video för att se lite mer från resan och eventet:

Vilket märke väcker ditt intresse?

Gillar

Kommentarer

Cecilia
Cecilia,
Alltså jag såg ju dig men jag kopplade inte att det var dig jag såg...förlåt! Följer ju dig för tusan. Tyvärr lite typiskt mig att inte koppla sånt här på en gång.
www.wysteriiasblogg.se
blubbandzombie
blubbandzombie,
Men du... jag kopplade inte riktigt att det var du heller. Jag var så upptagen i mitt huvud att jag missade massvis med folk. Vi ses förhoppningsvis på galan? Då kan vi ju försöka hälsa ordentligt, haha! 😊
nouw.com/blubbandzombie
FFRN
FFRN,
Så kul att äntligen få träffas!!😍
nouw.com/ffrn
blubbandzombie
blubbandzombie,
Det var det verkligen! <3
nouw.com/blubbandzombie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229