Tjenare.

det var ett jävla bra tag sen nu :/
men det ska vi ändra på :D
för jag ska försöka me att uppdatera lite oftare nu, det har blivit lite att man har glömt bloggen :P

men iallafall så har jag och min underbara flickvän haft 8 månader snart 9 :D man märker att tiden går jävligt fort.Och denna grymma Tjejen Tar studenten på Fredag så jag tycker att alla kan skriva grattis till henne :D men det kommer flera bilder :D

men det var allt i dag så hörs vi i veckan

tänk på och ta vara på nära o kära


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

nu blir jag fan riktigt jävla arg..... är på tåget hem o det kommer 2 barnvagnar o 1 i permobil o 1 rullstolsbunden o det är inte en jävel som flyttar sig utom jag. De ska fan inte behövas att han som kör tåget ska komma o säga till folk o resa sig vafan vet inte folk va visa respekt är.... ???

Likes

Comments

tack älskling för 5 underbara månader och för att du finns det gör mig så otroligt glad ❤❤❤😘😘😘

Likes

Comments

Alla Hjärtans Dag

Tjeeeenare.


Idag är det en speciell sak det är ju så här att det är alla hjärtans dag idag :D

så jag vill att alla vi ska älska istället för att hata :D

och till dig Älskling så vill jag säga hoppas du får en bra dag. och att jag älskar dig grymt mycket o att jag kommer älska dig så länge som mitt hjärta slår.

puss ÄLSKAR DIG


Likes

Comments

tja jag har startat en ny blogg o den heter leohakansson.blogg.se  så följ denna med men kommer ha kvar denna ett tag till men den är ju inte så aktiv

Likes

Comments

tack för att jag har fått dela mitt hjärta med dig. I 4 månader och fler kommer det bli. Är så sjukt lycklig med denna tjej och älskar henne. Mer än något annat hon är den bästa som finns.

tack för en grym jävla helg med dom bästa. Det var riktigt trevligt. Får börja att ta flera bilder så man har lite mer. Men nu ska jag jobba lite så hörs vi sen.


ni är bäst glöm inte de

Likes

Comments

Tudeluu !

Dags för en Q&A video så bomba med frågor. skriv i kommentarerna. kom ihåg att det finns inga dumma frågor.

vi ska göra det tillsammans så gärna frågor om oss men alla frågor är tillåtna och vi svarar ärligt på alla frågor.
( Det kommer upp här och på yt kanalen)

Tack på förhand !

Likes

Comments


Tudeluu !

Lite sent. Men ja jag och min kille har varigt i Katrineholm. Vi åkte upp i Torsdags och åkte hem i Måndags. Tågresan var ganska dryg men vi gjorde det bästa utav det. VI hade ju varandra så det var roligt ändå. När vi väl hade kommit upp så hade vi en massa att göra. Men det var en rolig resa och jag fick träffa en massa underbart folk ( hans släkt ). Först var jag väldigt nervös över att träffa alla men sen gick det bra. Samma dag som vi kom upp så träffade vi hans storebror Andre sen gick vi hem till hans mamma Maria och där träffade jag även Natasha och Emanuel. Dagen därpå så åkte vi iväg med hans pappa Jimmy och Matheus vi åkte iväg på ett litet äventyr, sedan åkte vi hem för att umgås med resten av familjen och tattuera Där träffade jag Mikaela hans fru och hennes dotter Elin och Leos andra lillasyster Rafaela. När vi var klara hos Jimmy så åkte vi hem till hans mamma för att sova där. På Lördagen så åkte vi iväg med hans äldre syskon Tina och Angelica. Vi åkte hem till Angelica för att umgås och fira nyårsafton. På Söndagen så hämtade hans Farmor oss och körde hem oss till Maria. Samma dag så gick vi hem till hans mormor och fikade. På Måndagen så var det dags att åka hem. Det tycker jag var väldigt tråkigt för jag hade velat stanna för det hade börjat snöa då ( har längtat efter snö) och hade det så trevligt där så hade kunnat stanna kvar men samtidigt så hade jag lite hemlängtan. Men i vilket fall det jag ville säga med detta var att jag och min underbara kille har varigt iväg och träffat hans släkt och vänner och jag tyckte det var jätte roligt att få träffa alla och är jätte glad för att han ville ta med mig dit.

Tack för att ni ville läsa och här kommer lite bilder från resan :)
Likes

Comments

Tudeluu !

Hej mitt namn är Nathalie och jag hade tänkt att gästblogga lite. Jag vill inte skriva för mycket i detta inlägget för vet att ni ska ställa frågor till oss. Så jag ska inte svara på dom nu.

Men jag vill berätta för er vilken underbar kille detta är. Han gör verkligen allt för mig och det är jag jätte glad över. Jag älskar han över allt och det finns inget som kan sära på oss. Han är den mest underbara person jag någonsin träffat och jag är glad att få en chans att visa att han är mitt allt. Det är han jag vill ge all min kärlek till och somna bredvid varje kväll.

Men ja vill ni har mer information hur vi träffades och en massa annat, så ställer ni bara en massa frågor så ska vi svara på det i en Q&A video.


Ha det bäst // Nattah


PS : Älskar dig Leo.


Likes

Comments