23 dagar efter min förlossning och kroppen börjar återhämta sig. Jag har inte ätit så värst bra men kroppen håller på att gå tillbaka till sitt vanliga form igen. Har märkt att jag är lite svullen/bredare runt höften och hoppas att det ska gå ner snart då det ställer till det för mina byxor xD. Första bilden till höger är jag i v 37+3 och till vänster är jag i v13. I bilden till vänster är det idag 23 dagar efter förlossningen. Kan säga att jag fortfarande har lite illamående då och då har lite smärtor som foglossning men antar att det går över snart. Blödningen är kvar men inte så mycket. Jag har använt korsett och en speciellt kräm för att hjälpa magen att återhämtasig ännu snabbare och så att den faktiskt går ner och att svullnaden försvinner. korsetten ska hjälpa så att musklerna blir lixom tajtare som innan och så att jag inte får en puttmage. Anledningen till att jag gör detta är för att jag vill känna mig bekväm i alla möjliga kläder utan att behöva oroa mig för magen eller kärlekshantag. Lite mage skadar inte men vill ändå inte ha en jättestor puttmage så jag hjälper kroppen bara att bli bra igen. Dock ingen stress då jag vet att jag precis fått en bebis, så jag ger kroppen ändå tid. Detta betyder att om jag tex glömmer eller inte orkar ha korsetten så gör det mig ingenting, jag blir inte stressad över det. Maten har varit lite sådär men kämpar ändå för att få i mig tillräckligt då jag inte har stor aptit och som i graviditeten är jag inte så sugen på skräpmatmen blir sugen på cola ganska mycket. Jag tänkte snart börja min träning hemma och anpassa den så att jag kan träna med bebisen i famnen. Har redan några övningar men ska anpassa lite mera iaf tills jag vågar gå till gymmet med den lille. Idag var vi hos barnmorskan som var glad över att lillen gått upp redan 350 g på en vecka. man ser på honom att han växer. Storebrorn är hos farmorn idag då vi ska till hörselntest imorgon samt hedes fashion outlet och kolla på lite kläder till vintern samt några julpresenter då det är rea!. Har även varit hos min kompis och hämtat en bilstol som jag fick låna av henne då vi inte köpt än. Så imorgon blir det en ganska lång dag men rolig ändå.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Den 28 oktober firade vi min svärmors födelsedag.

Fast bhon fyller den 29 men just den dagen passade oss allihopa.

Min svärfar kom och hämtade oss och sen åkte vi hem till de.

Där träffade vi min svärmor och svärgerska.

Vi hade bråttom när vi åkte och glömde min svärmors blommor hemma på matbordet.

När man har en liten bebis och en 6åring som ska fixas ja man glömmer mycket och man blir lite stressad, ja även om mannen hjälper till.

Hon fick sina blommor iaf när svärfarn lämnade oss. Vi hade det trevligt och åt god fika. bl.a tårta som såg ut som en pumpa samt ´´chilenitos´´ en chilensk bakelse med karamelliserad mjölk och maräng, vi hade också en typiskt mexikansk bröd som vi äter till de dödas dag. Deen heter ´´Pan de muerto´´ ( de dödas bröd).

Vi brukar alltid försöka träffas till alla födeösedagar som vi har inom familjen.

Vi avslutade dagen hemma med en film och två trötta barn.

Likes

Comments