Hinner inte blogga mycket alls men det ska bli bättre.. Vad gör jag som tar så mycket tid då?. För tillfället är det skolavslutningar och studenter och det är ju soligt ute om dagarna så vem vill sitta inne då?.

Förutom idag då idag är det regn o regn så därför är jag här och skriver.

Var i Hjo i helgen och fikade och när vi satt där så kom det 2 elefanter på ströget förbi där vi satt...ja alltså elefanterna gick inte själva utan hade skötare med sig..de va cirkus och de delade ut fribiljetter. Men jisses va stora dessa djuren är och den ena ville fram och hälsa på mig när jag skulle ta en bild.

 Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Julstök så det ryker om det men kul är det samtidigt...det har handlats julklappar och fixats lite mat och lite annat gotteligott...

Nu ser jag fram emot julafton och mys med familjen det kommer bli underbart...

Önskar alla en God Jul!

 Ja en skojbild blev det och jag hoppas ögonen ställer sig till rätta igen hahaha.....

Likes

Comments

Det var riktigt längesedan jag skrev härinne nu men hade totalt glömt bort denna blogg...ja det är sant har varit så mycket annat ett tag nu men nu är jag tillbaka igen....tror jag....

 

Likes

Comments

Snacka om att ha häcken full och inte hinner jag med att blogga haha...men who cares lixom...finns saker som är intressantare än att sitta här och glutta som en tok.

Jag trivs med det jag gör just nu och ja jag har ju lixom lite annat i huvudet just nu och jag hoppas jag får allt fixat snabbt så att jag kan få må bra sen.

Men jag låter inte det ta ner mig jag kämpar varje dag för att få leva ett så normalt liv som möjligt och ja det fungerar men inte mycket mer än så.

Vem vill läsa om en massa gnäll???...inte jag iaf så därför håller jag hellre tyst.

 

Pöss ha en härlig Fredag!

Likes

Comments

toppen helg med nära och kära..god mat och mycket skratt ...Så helgen var verkligen underbart mysig. Nu har vi Söndagen här och jag har varit och shoppat lite på Ö&B och tagit en tur i Thinderbirden det var ju soligt en stund. Nu tvättas det här inte så kul men ett måste tyvärr....

Imorgon blir det tandläkare och lite stadsbesök med dottern har lite ärenden vi måste fixa.

Pössen!

Likes

Comments

Var pirrig och lite nervös hela dagen idag...men nu är det över nu sitter tatueringen på plats och inte så ont gjorde det heller. Bara vissa ställen som kändes lite...så nu har man tittat ut en till men vi får se när jag ska göra den.

 

 Likes

Comments

Då blir det äntligen tatuering...var iväg idag och kollade på skissen och den va superfin. Vid 16 imorgon sitter jag och blir gaddad hihi åhh so happy:)

Nä ork inte skriva mer idag är trött i huvudet..lite snurrig med för den delen..av Citodon...

Likes

Comments

Är det dagen D...då ska jag göra min tatuering...ska åka förbi och kika på bilden senare idag så att man är nöjd...bra pirrigt är det nu...

Ska se om jag kan ta ett foto på den när den är klar..

Ha det Nice!

Likes

Comments

Herrejösses nu har jag varit runt och kollat på olika sidor här på nattstad och jag bryter ihop totalt...alltså seriöst är det era bröst mm ni vill sälja eller visa härinne?. För mig är det personen i sig som är viktig inte att han visar sin intimaste kroppsdel...Jag skulle inte vilja fläka ut mina tuttar på 100 bilder eller visa något annat för den delen heller. För jag är en person och det är den jag vill att folk ska lära känna...är kroppen eller ja det ni visar det ni står för?. Eller jag menar är det det ni vill att killar ska reagera på?.

Ja alla har vi våra sätt att se på saker och visst killar kanske skriver som tokiga till er men de vill inte lära känna dig som är i kroppen utan ser det ni visar.

Ja herregud...skrattanfall....

Likes

Comments

Ja då var det Fredag då och jag klev upp 8 och käkade frukost med dottern innan hon åkte iväg till skolan. Sedan så dammsög jag och grejade lite innan hon kom hem. När hon klev innanför dörren så var det bara att sätta sig att äta...jag visste att hon skulle ha lite bråttom då hon skulle möta upp sin kille mm på stan. De ska va här i helgen och det ska bli så mysigt.

Sambon är på kalas hos några vänner och jag blev helt alone...så jag hoppade i ett skönt härligt varmt bad...låg där och njöt en bra stund. Nu så sitter jag här och gluttar runt på nätet och mumsar lite gott. Ja det är ju trots allt Fredag=).

På Tisdag är det tatuering o de ska bli så kul att få den äntligen..som jag har längtat.

 

Ha en skön helg alla:)

Likes

Comments