Vatten, is och citron

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Från ingenstans kom bara ångesten.. Min ångest kokar över och jag känner mig tom. Från ingenstans kom allt på en och samma gång. Allt som känns jobbigt känns helt plötsligt ännu jobbigare och allt som jag vill göra känns omöjligt att göra. Varför ska det känns så här? Vad har jag gjort för att få denna ångesten?

Allt var som vanligt och jag var helt normal, men helt plötsligt så trycker det i bröstet och man känner sig maktlös. Kroppen hänger inte med och alla tankar susar igenom huvudet och allt känns omöjligt ALLT..

Likes

Comments

Idag hade vi hår i skolan och kolla på denna fina bröllopsfrisyren. Det är inte jag som har gjort den men den blev så fin. Vi ska nu lära oss att göra sånna frisyrer och det kommer verkligen bli en utmaning!

Likes

Comments

Jag har vart och gymmar idag och det var så skönt. Jag har gymmar från och till ganska länge men slutat ganska fort för att jag inte haft någon motivation. Men idag så tränade jag och det kändes så bra!

Likes

Comments

Idag var det första dagen i skolan och jag har börjat 2:an ny på gymnasiet. Som ni vet så hade jag ju migrän igår så jag visste inte ens om jag skulle gå till skolan idag men jag var bättre imorse så jag gick idag. Vi har även fått vårar schema nu och det suger!!!!!!! Asså vi har en håltimma på 4 timmar fattar ni asså.... usch

Men något roligt idag var att jag och min kompis Tilda gick och fika på Condeco idag efter vi hade slutat. Det var så mysigt! Vi har ju inte träffats på så länge eftersom jag vart utomlands men det var så mysigt iallafall.

Likes

Comments

Likes

Comments

Assåååå..... får panik!! Imorgon är det skola och jag har blivit sjuk eller jag vet inte ens vad jag är. När jag kom hem från min kille så fick jag typ ett migränanfall. Allt bara snurra och jag kunde inte ens stå upp det var så läskigt. Usch nu är det lite bättre men det snurrar fortfarande.

Jag vill till skolan imorgon eftersom det är första dagen så jag hoppas det blir bättre. Fy vill inte att det ska vara så här det är ju inte direkt den bästa starten på skolan men men :/

Likes

Comments