♛ MY DIARY, ♛ Känslor/Tankar/Funderingar, ♛ Åsikter/If The Shoe Fit, ♛ Självförtroende/Självkänsla, ♛ Mat/Recept, ♛ Tips!

Gjorde älggryta ikväll till middag. Såg Disneys Ratatouille och blev inspirerad. Har inte så mycket kryddor hemma och så men fick ta det man hade.

Men kan säga att de blev svingott. Körde potatis i ugn med lite salt och klippt gräslök men sambon kom med idéen att köra ner de i grytan sen - så jävla gott de blev alltså! I still got it 😉

Gillar

Kommentarer

♛ MY DIARY, ♛ Känslor/Tankar/Funderingar, ♛ Visste ni?, ♛ Åsikter/If The Shoe Fit, ♛ Kropp/Värk/Sömn

Gud vad jag har sovit, men vi hade så kul igår. D och J kom förbi, vi bjöd på mat och surrade. Kändes bra, det var som att hela familjen var här. D är som min familj, jag ser henne som en av de viktigaste människorna i mitt liv, så mycket som hon har ställt upp för mig, så ja de kändes så bra att hon fanns vid min sida igårkväll.

Sen somnade jag vid 23:30 tiden igårkväll, och har sovit till ja.. för en stund sedan. Jag vaknade av att jag var törstig och hungrig. Vet dock inte vad jag ska äta. Vi borde egentligen ha handlat igår, för vill göra min älggryta också..suck, men ingenting händer. Inte ett piss!

Nåja. Hur mår ni? Har ni haft en bra fredag?

Gillar

Kommentarer