SNYGGA UNDERKLÄDER HOS EVAS UNDERKLÄDER

Innehåller affiliate-länkar

Betalt samarbete

Är ni i behov av nya underkläder? Ja vem är inte det? För ett tag sedan så rensade jag ju min troslåda, fick kasta en hel del slitna (där trådar hängde, hål vid sömmen you name it) men sen även trosor som också var alldeles för små för mig. Ja sånt måste ju göras. Men vi är alltid i behov av underkläder. Bhar är jag också i stort behov utav.

Det vita paret hittar ni här - Det rosa paret hittar ni här - Det svarta paret hittar ni här

Evas underkläder har så grymt snygga trosor. Ja jag var tvungen att låna bilderna enbart för att visa er. Alltså wow! Visst är de snygga? Vilket par tyckte ni var snyggast? Det bästa med Evas underkläder, det är att underkläderna passar för alla. Det finns för de som har XS men också för de kvinnor som har plus size och dessutom har det även one size. Hur grymt är inte det? De har underkläder för alla storlekar och det är just såna butiker som JAG ser upp till. Kika in här och unna er några riktigt snygga fina och bekväma underkläder! Det förtjänar ni verkligen.

De vita bhn hittar ni här - Den svarta bhn hittar ni här - Den lila bhn hittar ni här

Sen lånade jag även lite bilder ifrån Evas underkläder för att visa deras ursnygga bhar, ja allt för att visa er hur mycket snyggt det FAKTISKT har på deras sida. Jag menar alltså: KOLLA IN!. Jag är häpen! Jag som älskar snygga underkläder, jag vill typ ha alla!

Vilken bh tyckte ni var snyggast? Jag föll för den lila, helt klart!

Gillar