REPOSTAR BILDER FRÅN 2019

RESAN TILL VUOLLERIM

Jag och min vän Dagmar for till Vuollerim, min hemby. Vi besökte Vuollerim kyrka bland annat, den är så vacker - eller hur? Sen träffade vi andra fina människor som bor där, som jag har haft nära under min uppväxt.

Vi besökte ägaren till vårat gamla hus, huset där jag växte upp. Det växte upp så många minner men det var det här avslutet jag behövde, har ärligt talat inte besökt huset sen mamma dog och då vi tömde det innan det skulle ut för salu.

BRANDEN I VÅRAT HYRESHUS

Den dagen då vi blev hemlösa för att de brann i en lägenhet under oss.

TRÄFFAR EMY HÄR I GÄLLIVARE

Jag hade en skithelg när Emy kom för att besöka mig, men Emy fick mig på bättre tankar (precis som sanna vänner SKA göra) och hon fick mig att skratta. Jag var iallafall inte ledsen när jag väl umgicks med henne,och all skit sopades under mattan. Vi gick förbi Dagmar, drack kaffe/te hos henne och hade en mysig pratstund alla tre.

TRÄFFADE MIN VÄN ANNETHE I LULEÅ

Träffade min fina vän Annethe i Luleå då jag och Dagar for dit tillsammans. En av de roligaste dagarna jag har haft med någon på länge. Tack vare Dagmar så fick jag och Annethe en underbar och mysig dag tillsammans. Lite shopping, lite snack och de bjöd på god mat. En perfekt dag helt enkelt.

Gillar