NEJ SE DET SNÖA

Gick ut med hundarna en sväng men kände direkt att benen vek sig, kan jag inte få börja min träning med fysioterapeuten snart!? Kan jag inte få bli helt återställd någon jävla gång? Jag är så less på att inte orka som alla andra. Jävla covid -19, det viruset har verkligen förstört mig som människa. Hostan är kvar men medicinen jag fick funkar ganska bra. Visst, jag hostar men den är inte lika hemsk som tidigare. Medicinen har gjort underverk.

Vet ni om att det snöar ute? Det var hur mysigt som helst, det var dock inga stora flingor men bara att det snöar ger mig hopp om att det kanske är mycket snö till Lucia iallafall.

Sambon är fortfarande på jobbet, jag har väntat på posten i en och en halv timme. Den brukar komma vid 14.00 tiden i vanliga fall men vem vet, kanske är mycket nu innan jul?!

Gillar

Kommentarer

Madde,

Du har verkligen haft det tufft och blev mer drabbad än de flesta. Hoppas nu att du snart blir återställd snart. Massa kramar till dig.

nouw.com/madelena
Blondina
Blondina ,
Ja de hoppas jag med. Tack min fina vän 🥰
nouw.com/blondina
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Det är långsamt och långdraget denna virus du drabbats av
nouw.com/stenhagenbettan
Blondina
Blondina ,
Ja men vissa brukar bli riktigt dåliga - även efter. Jag hade en mild covid för behövde aldrig åka in pga andnöd men hög feber hosta hade jag och en sjukt jobbig trötthet.
nouw.com/blondina

Fy hur det där vidriga viruset gjort med dig vännen 😟. Blir ärligt ledsen för din skull, så otroligt hemskt på så många sätt och vis <3.

www.saramadeleine.se
Blondina
Blondina ,
Jo jag vet, mina ben är så svaga så de verkligen skakar och vibrerar när jag göra vissa grejer ex som att sätta sig på toa, på huk eller böja mig fram osv. Så var de inte förr - har tappat så mycket kraft och ork. Jag är då glad att medicinen funkar bra mot hostan - bättre än hostmedicinen 🥰
nouw.com/blondina