ALIEN MARATHON?!

Kvällen blev att bara dega i soffan med sambon, vi har mitt i allt börjat se Alien filmerna. Har ni sett dom? Jag såg de som liten, nej jag kanske inte hade åldern inne för dom men det mamma och pappa inte visste om, ja de behövde de heller inte ta illa vid sig utav.

Tankarna kring min vän som dog för några dagar sedan bara kommer upp ibland. Det är liksom bara kaos i skallen. Man tänker mycket på de anhöriga, hennes familj - fy fan! Livet är för kort. Det är detta klara bevis på.

Suttit ofta och tänkt på då vi jobbade tillsammans och när vi sågs hemma hos mig. Skrattade och pratade. Det liksom bara snurrar i huvudet. Nu finns hon inte mer.

Nåja, jag har tur som har min familj. Även om det inte är blodsband så finns dom där, i vått och torrt. I både bra och dåliga dagar.

Meja blev modell denna kväll. Visst är hon söt?

Blev lite natta hungrig och jag vet att det är idiotiskt att äta mitt i natten - men just nu sket jag i det. Samma mat som vi åt till middag fast med ris denna gång. Kan tillägga att det var mycket godare än med makaroner till.

Känner mig trött efter powernapen så kanske blir sängen snart, vi får se. Poff och tjong i medaljongen så kanske jag blir pigg, fastnar framför en film till 03.00-04.00 på morgonen. Men jag säger godnatt här och nu, ifall att haha!

Gillar