Hej!
Igår var det första advent!!! Jag, Linnéa, Maja, Falken, Vendela, Florre och Matilda var i kyrkan o jobbade. Vi tig hand om söndagsskolan, fiskedamm och ett stånd. Vi sålde ljus, julkort och godis i olika askar och lådor. Det var jättekul. Vi såg två killar från skolan, och Maja tyckte vi skulle sätta oss bredvid en, så jag, Florre o Maja satte oss vid Vincent.
Sen stod jag o Linnéa i ståndet och Florre o Maja stod fiskedammen. Falken stod vid ett annat stånd och Vendela och Matilda skulle lösa av mig och Linnéa.
Men nu börjar lektionen, vi hörs!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hej,

idag är jag sjuk. det suger. fast jag har tid att skriva klart min so-läxa. Det är såå tråkigt. Det har tagit mig hela dan och jag är inte klar än. men jag har inte så mycket kvar. typ en femtedel. Jag lovade mamma att jag skulle bli klar med den idag så min lilla blogg paus är nog slut nu, vi hörs snart igen!

kram Maja

Likes

Comments

Hej!

Som ni läste i titeln har jag klippt mig. Mycket. Kanske över en decimeter. Jag ääälskaaaaar min nya frisyr. Det blev såå fint. Det är inte bara jag som tycker de, utan min bästis med. Hon skrev det på kik.

Jag vaknade nyss med typ ångest över att jag inte bloggat på ett tag för mitt liv e så trist så det finns inget. Men då insåg jag att jag klippt mig. Så jag tog min iPad och börja skriva, och nu e jag klar.


Ha en bra dag, Kram Maja

Likes

Comments