Nu tänkte jag komma med ett litet annorlunda inlägg. Tänkte berätta om vad som hänt under min helg och lite bilder till det.
Fredagen var jag i skolan som vanligt och sen åkte jag hem och var med två kompisar resten av kvällen och åt grillat för det var riktigt fint väder.
Lördagen var jag med min syster hemma och mammas kille och hade en mysig dag, solade och åt choklad, frukt och drack pepsi.
Söndagen som är idag har jag inte gjort så mycket, hjälpt till lite ute på gården.
Under här hade ni gärna kunnat skriva lite förslag om vad jag ska skriva om för jag har verkligen ingen aning.
Tack för mig och hoppas ni haft en bra helg. Pussar

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En fråga till er alla dör ute. Varför är det så viktigt att testa så risigt alla olika saker? Som att stjäla saker frän butiker, dricka sig full, droger, tobak. Varför är det viktigt? Egentligen är allt detta idiotiskt. Gör en del själv men det är bara så sjukt dumt. Jag försöker lära ut av mina misstag och tycker inte man ska prova på för tidigt. Dessa saker skadar er bara och allt är ett beroende och det blir så svårt att sluta med och det är bara onödigt. Vill inte att någon av er ska hamna i något sånt här. Förstår att det kan vara kul att testa och grupp tryck men försök. Jag är själv tonåring och vet hur det är. Pussar från mig

Likes

Comments

Ett stort ämne som man diskuterar är homosexualitet och olika kön. Homosexualitet är om en person är intresserad eller blir så kallat tänd på en person med samma kön. Det finns många olika sorters av homosexualitet.

Asexuell- En person som är asexuell har ingen aktiv sexualitet och/eller känner sig inte intresserad av sexuella relationer. En del asxeulla säger att de onanerar och/eller blir förälskade och kan ha icke-sexuella kärlekrelationer. Asexuella kan vara homo-/bi- eller heterosexuella. Vissa beskriver att de alltid varit asexuella, andra kan vara det i perioder, medan en grupp har en tillfällig eller permanent asexualitet beroende på sjukdom, medicinering eller skada.

Bisexuell- En person som är bisexuell är sexuellt och/eller emotionellt intresserad av både kvinnor och män. Det finns flera sätt att vara bisexuell på, vissa blir förälskade i motsatt kön och är sexuellt intresserade av båda könen medan för andra varierar intresset för relationer och/eller sexuella kontakter över tid etc. Bisexualitet är en sexuell läggning.

Transsexuell- En person som upplever sig vara av motsatt kön jämfört med sitt biologiska kön. Är en medicinsk diagnos och kan vara ett sätt att identifiera sig.

Jag är själv pansexuell och tycker det är helt okej att vara homosexuell. Jag tycker att man ska tänka på personligheten och inte könet. Det är min åsikt. Fråga gärna frågor ifall ni vill nedanför. Pussar

Likes

Comments

Min första åsikt är om mobbning, så om ni vill veta vad jag tycker om mobbning så är det bara att fortsätta läsa.

Ja vart ska man börja? Finns så mycket som jag bara vill säga rakt ut om mobbning...
Kortfattar det hela.

Mobbning är en av de faktorerna som driver många till självmord, det blir fler och fler för varje år som går. Detta är ett stort skämt att man inte gör något åt saken? Varför kan inte vuxna agera mera? Jag vet att det inte är alla som berättar för sina föräldrar när det är något som har hänt i t.ex skolan eller på nätet. Det är något som man borde göra, till slut kan alla negativa kommentarer man får, trycka ner en ända till bottnen... En del vuxna (nu menar jag absolut inte alla) de kontaktar endast lärare, som säger till den eleven som utsätter någon annan för mobbning att de ska sluta. Det är något som inte alltid hjälper utan kan förvärra saken. Direkt när mobbningar startar tycker jag att det är klart att en vuxen ska säga till den som mobbar, men fortsätter den så borde man skicka vidare allt så att det blir en riktig pratstund om det hela, face 2 face.

Jag har alltid undrat vad det är som är så kul att förstöra för andra? Förstöra deras dag genom att kalla dem hora, bög, äckel, skabb o.s.v, varför inte hålla alla de orden kvar inne i käften?.. Tänk om personen som utsätts för mobbning tar självmord, är det så roligt att känna att du varit delaktig i det hela? Eller t.o.m orsakat hela händelsen? Njaa... skulle inte tro det va?
Innan man slänger ur sig något, så ska man tänka på hur det kan såra andra och dom som de har i sin omgivning. Om ni måste säga något dumt varför inte Säga det till er själva istället. Jag tycker bara man ska acceptera alla andra precis som de är, ingen är mindre bra än någon annan. Vi alla är på på sitt eget sätt.

Ni får gärna fråga frågor här under så svarar jag på de.


Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg. Som jag skrev i profilen så kommer denna bloggen handla om mina psikter om olika saker och jag tänker lära ut av mina misstag. Här under kan ni kommentera vad ni vill jag ska skriva om annars väljer jag själv. Tack o hej pussar

Likes

Comments