Värsta överraskningen.

Ni ser ju helt klart blicken! Min box!!!

Det är på något vis magi varje gång. För ni ser ju på bilden att boxen inte alls är stor, men gud vad mycket grejer det får plats.

Det fantastiska är att det alltid finns något för alla. Gillar man inte det ena gillar man något annat. Framförallt är det så himla värt boxens pengar. Den är inte jätte dyr men innehåller oftast grejer för dubbelt så mycket pengar.

I dagens box hittade vi en parfym som inte riktigt var min smak av lukt, men det är ju super svårt att hitta en parfym som passar alla. Så den passade säkert någon och blev dennes nya favorit.

Man fick också med en sjukt bra hållare till servetter i köket och det inklusive servetter.

Red Bull Cola kom också med. Jag gillar inte alls red Bull. Och förespråkar inte sådant heller men jag smakade. Cola smaken fanns helt klart men gott? Nej inte riktigt. Barnen får inte dricka. Gubben ville inte smaka så resten hällde jag ut tyvärr.

Men sen kom jag till riskakorna. Åh så goda. Kommer helt klart köpa dom många gånger igen. MAGISKT.

Med fyra ungar ska ni inte tro att godiset räckte att smaka. För nej, det var slut redan innan det var öppnat typ. Helt sjukt på en TORSDAG. var tog charmen med lördagsgodis vägen? Men absolut godiset fick högsta betyg.

Och nu till det jag är mest spänd på. Som jag lovar att testa en dag. Kyckling och fisk taco. Kyckling taco låter ju super gott. Det har man ju smakat innan. Men fisk? Var inte alls övertygad. Men läste redan med lax skulle det vara. Och det låter ju märkligt nog gott. Så håll utkik efter en Lussan testar.

förstår ni varför jag säger magi i en box? Det är hur mycket grejer som helst i en pytteliten box, för en liten summa pengar.


#spara #livsstil #testagram #TESTA #överraskning #present #tips

Gillar

Kommentarer