Prenumerera

självförtroende växer utifrån

folk säger att det viktigaste är insidan. Och såklart har insidan en stor betydelse, men för mig har utsidan den största betydelsen för självförtroendet.

Jag märker hur jag för varje dag som går blir mer och mer nöjd över vad som visas i spegeln. Jag är stolt över mig själv och har alltid varit stolt oavsett utseende, jag har alltid älskat mig själv, men självförtroendet det kommer mer och mer ju mer nöjd jag är.

självförtroende gör ju givetvis att man mår bättre och att man känner sig bättre psykiskt. Jag "bär upp" min kropp på ett helt annat vis än innan. sträcker mig, drar bak axlar o håller en fin hållning.

Inte bara kroppen som är snygg annars också allt runt omkring är ju av stor del för självförtroendet.
snygga kläder och snygga smycken gör givetvis att man känner sig bättre. Inte bara i kroppen annars även i psyket?

Och givetvis är det olika från person till person.

berätta gärna vad som ger dig bättre självförtroende och om utseendet påverkar dig eller inte?

oavsett vilket vill jag dock skicka med alla att ni är fina hur som helst. Ni är viktiga och betydelsefulla och det är viktigt att älska sig själv.

puss på dig.

#fitness #Träning #hälsosam #självförtroende #livsstil #viktnedgång #gym

Gillar

Kommentarer

My Carlsson
My Carlsson,
Tycker du har rätt i det du säger! Känner jag mig snygg och fräsch så känner jag mig helt enkelt snygg och fräsch på insidan också.
mycarlsson.se
blondiesworkhard
blondiesworkhard,
Ja. Givetvis så är ju insidan avgörande om man gillar någon annan eller ej. Men såklart ger utsidan en chans. Och jag tror ju mer nöjd och till freds man är ju mer utstrålar man självförtroende.
nouw.com/blondiesworkhard
Martin
Martin,
Håller med, jag får bättre självförtroende när gillar det jag ser i spegeln. Kläderna har stor betydelse. Annars får jag bättre självförtroende när jag klarar mina utmaningar som jag utsätter mig för. 😊
www.creativelife.nu
blondiesworkhard
blondiesworkhard,
Åh vad spännande! Vad brukar du ha för olika utmaningar?
nouw.com/blondiesworkhard
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229