Mitt tips på helgmys

Många frågar vad jag äter för #fredagsmys och #lördagsgodis och #söndagsfika. Och här ska ni få mitt tips.

Jag ser inte fredagen som något speciellt egentligen. Det är en fredag. Jag behöver inte mysa massa mat eller några #chips för att det är fredag. Jag äter precis exakt samma saker på en fredag som på en onsdag. För mig är mys o vara tillsammans med min familj, spela spel och ha det roligt. Om det nu är #nötter, #godis, chips eller #grönsaker jag stoppar i min mun, eller till och med ingenting alls, det gör min absolut ingen skillnad!

Lördagsgodis likadant. Jag måste inte äta #godis för att det är lördag. Men ibland är jag sugen. Då äter jag antingen en #nicks, lyxa till fikat med något som #glass eller annat kladdkaka utan socker och vetemjöl gillar jag, eller så äter jag #tweet godis. Men ibland äter jag också precis som vanligt. För mig är det viktigare att umgås med familjen, träna och äta en riktigt god middag!

Söndags fika? Jag har aldrig hört talas om söndags #fika innan. Varför skulle jag käka extra gott tre dagar i rad när jag egentligen äter riktigt gott varje dag. När man äter en balanserad och bra kost så slipper man gå tråna efter något alldeles extra. Då slipper man käka bara för att det är fredag lördag söndag!

  • Recept

Gillar

Kommentarer