Lussan testar, nyttig krämig sås

Idag ska jag vara en av alla som testar Nije kvargsås. Jag har redan skrivit ett inlägg om glassen som ni hittar här Superglass.

Idag ska jag i alla fall skriva om deras såser. Har provat alla tre men blir nog bara riktigt vän med Bea såsen.

Egentligen gillar jag den bara då jag inte kan äta vanlig Bea. Får super ont i magen och mår illa precis som allt annat. Men den här funkar riktigt bra och är faktiskt god. Den går faktiskt att värma med. Dock får man vara väldigt försiktig med värmen för det bränner fast väldigt snabbt. Så rör mycket ha låg värme.

Dom andra två såserna var inte alls goda enligt min smak. Dom smakar något sött. Dom är i och för sig bra att värma och då helt okej, mycket mindre kalorier än många andra såser men inte att föredra i kallt som en snabb sås möjligen varm med massa kryddor och extra smak. Jag har provat den i såser till pasta vilket är helt okej smak men kommer aldrig bli en favorit.

Bea 7/10 möjliga. Dom andra två 4/10 möjliga.

Den är säkerligen nyttig eftersom den inte innehåller socker som andra färdiga såser, den är mycket "smalare" men i detta fallet tar jag hellre en annan sås och lite mindre än att äta dessa. Förutom då Bea såsen som var faktiskt ganska god. Speciellt om vanlig är för fet för för mage. 😍

#Nije #nyttig #hälsosam #livsstil #testar #recept #testar

Gillar

Kommentarer