Inte okej att vara smal

Det är inte längre okej att vara smal. #Trender kommer och går men det finns ett #mode som har hållit i sig och som knuffat undan alla andra the.

Vi pratar naturligtvis om byxor med hög #midja. Det hade väl kunnat vara okej om det nu inte varit som så att inga andra #modeller får existera. Vad hände med low waist? Är man liten och nätt och inte känner att man har en mage som man vill stoppa in i byxorna är det inte bara obekvämt utan hela kroppsformen påverkas. Du får förvisso längre ben, men den runda fylliga rumpan blir däremot ett minne blott. Päronrumpa i alla ära, men vi skulle definitivt vilja se mer valmöjligheter i butiker. Det ska vara okej att vara #smal.

Gillar

Kommentarer

Christer,
Tycker det ska vara okej att var som man är, kläder har ju ett mode som ibland kan frågasättas.
www.christerholm.nu
jessicanyqvist
jessicanyqvist,
Så du tror med fullaste allvar att man använder endast högmidjade byxor för att stoppa in magen? Är det helt plötsligt fel att vara tjock nu också?! Du anar inte hur det är att inte vara enligt ”normen” och aldrig hitta kläder som sitter bra. I dagens klädaffärer finns det knappt upp till strl XL längre och kläderna blir bara mindre och mindre. Vet inte vilken värld du lever i men som jag har sett så finns det fortfarande low waist överallt så vad klagar du på? Förstår att du är ute efter kommentarer och uppmärksamhet men detta är bara patetiskt....
nouw.com/jessicanyqvist
blondiesworkhard
blondiesworkhard,
Jag har själv varit där. Jag har kämpat mig ner till normalvikt! Så jag vet hur det är. Jag har skrivit om att man ska se ut precis som man vill! Man måste nästan följa min blogg och läsa många inlägg för att förstå. Men det som håller på o hända är att man normaliserar att vara tjock och ser mer på dom som är smala. Tro mig jag har varit i alla lägen. Och jag har aldrig fått så dumma och elaka kommentarer som nu när jag är smal
nouw.com/blondiesworkhard
blondiesworkhard
blondiesworkhard,
Ja och detta är tyvärr ett mode vi borde ifrågasätta! Varför får man inte välja?
nouw.com/blondiesworkhard
jessicanyqvist
jessicanyqvist,
Fast som jag förstår genom texten så använder man bara high waist om man har en mage man vill stoppa in och dölja..för det behöver man inte läsa en blogg för att förstå.. du kanske ska ändra om dina ordval då istället. Vad är det som är mode med högmidjade? Det finns low waist och normal midjade och högmidjade så förstår inte riktigt problemet?
nouw.com/jessicanyqvist
Irmelieadrienne
Irmelieadrienne,
hängde inte med i texten riktigt vad du menade men här i kommentarerna så låter det som dom känsliga kryper fram och är väldigt överkänsliga oh gnäler om allt mellan himmel och jord!
nouw.com/irmelieadrienne
blondiesworkhard
blondiesworkhard,
Ja tyvärr så är det så folk är väldigt känsliga och tar åt sig av allt man skriver. Folk tror man vill dom illa fast man egentligen inte menar illa alls. Och det är alltid några som ska klaga mer än andra.
nouw.com/blondiesworkhard
Miss Philipsen,
Det är ibland svårt att göra alla nöjda och allt går ju i perioder men visst är det irriterande.
www.missphilipsen.se
blondiesworkhard
blondiesworkhard,
Ja visst är det irriterande. Här där vi bor är det grymt svart o få tag i olika slags byxor finns bara det som är så kallat senaste modet. Åh det passar dessvärre inte alla
nouw.com/blondiesworkhard